8
Domaći fudbal

NAJVEĆE ‘POJAČANJE’: Crno-beli makar za jednu stvar ne moraju da brinu u januaru

Objavljeno: 11.11.15 u 22:49

Nema sumnje da će tokom zime u Fudbalskom klubu Partizan doći do velikih promena kada je u pitanju igrački kadar.

Loši rezultati tima i opraštanje od titule i pre kraja prve polovine prvenstva, kao i signali pojedinih klubova iz inostranstva nagoveštavali su da bi crno-bele već u januaru mogao da napusti najbolji igrač Andrija Živković.

Generalni sekretar Miloš Vazura ipak tvrdi da će reprezentativac Srbije ostati u Humskoj makar do juna, ukoliko u međuvremenu ne produži saradnju sa klubom.

– Andrijin otac je dao izjavu da ostaje do juna u Partizanu i tu smo dobili sve odgovore. Ono što mi možemo da uradimo jeste da Živkoviću ponudimo produžetak saradnje i to ćemo sigurno učiniti, rekao je Vazura u opširnom intervjuu za Novosti.

Na ruku upravi Partizana svakako ne idu nedavne izjave pojedinih funkcionera koji su upravo Živkovića optužila da je jedan od krivaca za to što se srpski prvak nije plasirao u Ligu šampiona.

0
0

8 Komentara

  1. Na žalost jedan od komentara o povezanosti SNS -a i stanja u Partizanu je sasvom verovatan. Izmedju Zvezde i Partizana kojima upravlja SNS prednost će uvek biti na strani Zvezde jer za nju navija Predsdnik Vučić pa ako i nije direktno umešan tu su njegovi ljudi koji će sve da učine kako bi mu se dodvorili, čak i ono što ne misli.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo malo razmislite: do juce su pojedini bili na severu medju vodjama Delija a od skoro presli na jug i neizmerno vole Partizan(kao kad promenis firmu), Vucelic ,Popović,Vazura verne sluge A.V. postavljeni po samo jednom zadatku ,unistiti svetinju,e kad to spojis ,ove sa juga sto su placeni da cute i ove u upravi sto nam zele sve najgore rezultat je jasno vidan svima,zato i okrivljuju Zivkovića A. da je kriv nebi li se ovaj naljutio i napustio PFC i tako misiju privesti kraju, molim sve iskrene Grobare da dignu svoj glas protiv ova dva spoja(placenici+uprava)i da ih isteramo sto dalje ,…Napred Partizan

    0
    0
    Odgovori
    • Kao prvo,svetinja se nalazi u Ljutice Bogdana i nigde vise.Kao drugo,sa Severa su dosli i Stojkovic,Volkov,Kojic i mnogi drugi igraci,pa vam nisu smetali a za ove iz uprave izmisljate jer se vidi po izjavama da nisu.Samo grobari su toliko neobjektivni.Kao trece,Zivkovic nije bas toliko lud da potpise novi ugovor jer ako ostane do Juna,to ce biti samo da bi uzeo vise para od buduceg kluba a da partizan ne uzme ni dinar obestecenja.Toliko o njegovo ljubavi.

      0
      0
      Odgovori
      • To što ti čergu nazivaš svetinjom, to je tvoj izbor. Nama svetinja znači hram, porodično ognjište i mesto viđanja sa braćom po obeležima a to je samo i jedino JNA. Vi menjate svetinje i svece kao ciganin konja (kakva analogija), pa ste od pionira koji plaču, valjaju se po terenu i grle sa igračima Hajduka na vest da je umro drug Tito postali zaštitnici Srbstva… oportunisti i paraziti!

        0
        0
        Odgovori
    • Nema Vučić pametnija posla nego da se bakće sa VAzurom Vucelom i Toletom Ajde molim te napunili su vam glave samo ponavljate kao papagaji pa taj isti vučić je bio i one god kad ste osvojili titulu što tad niste tako pričali???okrenite se sebi i tražite trulež u sopstvenim redovima

      0
      0
      Odgovori
      • pa tad su nam prodali Skuletica i Lazovica i ostavili nam najbezopasniji spic u ligi ali zvezdana jadna nije iskoristila poklon kao sto je iskoristila ove sezone . Oslabili Partizan maksimalno i svaliti krivicu na igrace i cekati 20 bodova razlike i onda traziti satro pojacanja kad je sve gotovo . Da je ulozeno 500 hiljada u prelazni rok pred utakmice u Evropi sad bi igrali ligu sampiona i uzeli nekoliko miliona eura ali Vucicevoj upravi to nije bio cilj . Videce te koliko ce cigani uloziti u prelazni rok sledece godine kad su sa dugom od 50 miliona doveli najskuplja pojacanja u ovom prelaznom roku i u toku prvenstva . Vucicu trebaju ciganski glasovi na izborima jer svako ko normalno razmislja vidi gde nas vodi i sta radi sa Srbijom i Srbima i nece glasati za psiha .

        0
        0
        Odgovori
  3. Uz nekoliko kvalitetnih pojacanja u januaru Partizan bi se najvise pojacao da se izbace Popovic ,Vazura i prikriveni zvezdasi koji sede u Upravi.Na njihovo mesto da dodju legende kluba Bjekovic,Vukotic,Zecevic,Krstajic,Djordje Tomic Ivan Tomic,Krstajic,Petric i ostali dokazani grobari a ovim trojancima sto su se uvukli u klub, mars

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter