1
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

FK VOJVODINA: Lalatoviću ugovor do kraja sezone, cilj – Liga Evrope

Objavljeno: 11.11.15 u 16:25

Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično imenovao Nenada Lalatovića za novog šefa stručnog štaba. 

Kao što je najavio predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović, dojučerašnji trener čačanskog Borca Nenad Lalatović prihvatio je ponudu novosadskog kluba da se prihvati tako važne i odgovorne funkcije u vrlo delikatnom trenutku i već danas pre podne je obavio prvi trening sa svojim novim timom.

– Vidno motivisan i dobro raspoložen, Lalatović se najpre upoznao sa igračima i ukratko im preneo svoje ideje i razmišljanja, nakon čega su zajedno otišli na teren broj 1 FC “Vujadin Boškov” i odradili prvi današnji trening. Imenovanje novog šefa stručnog štaba sigurno je doprinelo i većem elanu i energiji kod svih Vošinih prvotimaca – navodi se na sajtu kluba.

Zvanično predstavljanje Nenada Lalatovića kao novog šefa stručnog štaba FK Vojvodina, kao i potpisivanje ugovora uslediće na konferenciji za novinare koja će biti održana u petak sa početkom u 12:30 časova, u media centru FC “Vujadin Boškov” u Veterniku.

Trajanje ugovora važiće do kraja tekuće sezone, s tim da za sada postoji obostrana želja i saglasnost da se saradnja nastavi i u narednoj sezoni ukoliko Vojvodina do kraja ovog šampionata izbori još jedan plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter