6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO INTERESOVANJE: Jović odlazi u redove četvorostrukog evropskog prvaka?

Objavljeno: 10.11.15 u 18:50

Dugo su kao najozbiljiniji kandidati za odvođenje Luke Jovića sa Marakane slovili Benfika i Torino, ali u trku se uključio još jedan veliki evropski klub.

Kako prenosi Blic mladi fudbaler Crvene zvezde mogao bi već ove zime da pojača redove Ajaksa iz Amsterdama koji ga želi u svom timu, a procena je da bi Jović imao odlične uslove za razvoj na Amsterdam areni.

Ajaksu je Jovića preporučio bivši fudbaler Partizana Nebojša Gudelj, koji je bio jedan od kandidata za naslednika Zorana Milinkovića, a koji radi kao skaut kluba iz Amsterdama za čiji prvi tim igra njegov stariji sin Nemanja, koji je reprezentativac Srbije.

Podsećamo da u slučaju transfera Crvenoj zvezdi će pripasti manje od polovine novca planiranog kao obeštećenje pošto je u međuvremenu već prodat veći deo Jovićevog ugovora pojedinim investicionim fondovima.

0
0

6 Komentara

    • on odgovara grofu ali je problem sto je zvezdinih samo 25% od prodaje, pa uprava nevide tu racunicu da se gura u prvu postavu i da igra 90 minuta a uzece se neka sica ……………….. ja sam grobar al mislim da je luka jedan od jacih igraca u nasoj ligi, po meni prvi napadac u zvezdi, a za naseg saponjica izmislio fudbal. decko me stilom igre podseca na pantelica, i ako bude na nivou pantele , a dao bog i bolji, eto nam resenja za reprenzentaciju na duze staze

      0
      0
      Odgovori
  1. tako je….. odgovara nam holandska liga nasi se uvek dobro snalazili tamo i vece sanse da se dokazu kad redovno igraju pa cak i ligu sampijona ili evrokup !!!! bolje za ajaks psv ili feynord nego denovu torino sassulo jbga tako je !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Alo,sine…decko jos nije ni punoletan a ako se 3 godine pise,tada sigurno mnogo vredi jer ako neko skrene paznju sa 15 godina,mozes misliti kakav je talenat.

      0
      0
      Odgovori
  2. Mislim da je jako lepa buducnost pred njim.Pogotovo ako ode u Ajax ljudi znaju da rade sa mladim igracima i verovatno ce dobiti sansu.Iskreno mislim da i nas Saponja treba da ode jer nije dobio priliku kakvu zasluzuje..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter