0
Evropske lige

NAJBOLJI U OKTOBRU: Venger i Vordi vedrili i oblačili u PL

Objavljeno: 10.11.15 u 13:40

Premijer liga izabrala je najbolje za oktobar mesec. Nagrade su otišle u ruke menadžeru drugoplasiranog Arsenala Arsenu Venger i centarforu trećeplasiranog Lestera, Džejmi Vordi.

Trener Arsenala ovu nagradu je osvojio 15. put. Više puta od njega i to skoro duplo, čak 27, za najboljeg menadžera meseca bproglašavan je jedino ser Aleks Ferguson dok je bio trener Mančester junajted.

Arsenal je u oktobru pobedio sve četiri utakmice, Mančester junajted (3:0), Votford (3:0), Everton (2:1) i Svonsi (3:0).

Centarfor Lestera Džejmi Vordi proglašen je za najboljeg igrača. Pamtiće to dugo, jer mu je to prvo ovakvo priznanje.

Džejmi je u četiri utakmice postigao pet golova. Osim toga, mrežu je pogađao u devet uzastopnih utakmica. On je tek treći igrač Lestera kome je pripala nagrada za najboljeg igrača meseca. Mazi Izet je to bio septembra 1999, a  Tim Flauers septembra 2000.

U pobedi nad Norvičom (2:1)  jednom se upisao, u remiju sa Sautemptonom (2:2) dva puta, u pobedi nad Kristal Palasom (1:0) jednom, kao i  nad VBA (3:2).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter