0
Fudbal

FOTO: Twitter, World Soccer Talk

ROBEN: Igraće Van Persi još utakmica za Holandiju

Objavljeno: 09.11.15 u 18:26

Fudbaler Bajerna Arjen Roben rekao je danas da napadač Fenerbahčea Robin van Persi nije završio reprezentativnu karijeru, iako ga selektor Holandije Dani Blind nije pozvao za utakmice protiv Velsa i Nemačke.

Blind je odlučio da ne pozove Van Persija, koji otkako je napustio Mančester Junajted nikako ne može da uđe u prepoznatljivu formi.

– Da li bih voleo da se Robin vrati? Uopšte ne moramo da diskutujemo o tome. On je fantastičan napadač. Odigrao je 101 utakmicu za Holandiju, postigao 50 golova i naš je najbolji golgeter svih vremena. Kada je zdrav i spreman doprinosi ekipi – rekao je Roben za De Telegraf.

On je dodao da je poslao poruku podrške Van Persiju, koji je kao kapiten predvodio Holanđane do bronze na Svetskom prventsvu u Brazilu prošle godine.

– Na selektoru je da proceni da li je Robin u dobroj kondiciji ili formi. Da sam hteo nešto da kažem, rekao bih mu u lice. Nisam ga još zvao, ali sam mu poslao poruku – rekao je Roben.

Bivši napadač Fejnorda, Arsenala i Junajteda ove sezone postigao samo pet golova za Fenerbahče, a podsetimo da su i pored toga sve glasnije spekulacije da bi mogao da pojača Barselonu u zimskom prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter