0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ SLOŽNI: Dres reprezentacije uvek je najveći motiv

Objavljeno: 09.11.15 u 17:53

Najbolji srpski fudbaleri okupili su se u Staroj Pazovi i započeli pripreme za prijateljski meč protiv Česke.

Ovaj duel će izabranicima selektora Radovana Ćurčića poslužiti za uigravanje pred start kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Srbija kvalifikacije počinje u septembru naredne godine, a do tada će odigrati seriju prijateljskih utakmica.

– Pruža nam se prilika da potvrdimo dobru formu, koju smo iskazali tokom septembra i oktobra. Nama je jako žao što nismo uspeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali sada pred sobom imamo priliku da se na miru „prestrojimo“ za naredne kvalifikacije -rekao je na konferenciji za štampu jedan od najiskusnijih reprezentativaca Zoran Tošić.

Prvi napadač nacionalnog tima Aleksandar Mitrović poručio je da, uprkos tome što je naredni meč prijateljski, neće nedostajati motivacije.

– Kad god se igra u nacionalnom dresu motiva uvek ima. Pred nama su nove kvalifikacije i to vreme treba iskoristiti da se što bolje pripremimo.

Sličnog je mišljenja i vezni fudbaler Luka Milivojević.

– Nije teško naći motiv kada se igra za državni tim. Svi uvek želimo da igramo u nacionalnom dresu – rekao je Milivojević.

Srbija će drugi put otkad je postala samostalna država igrati u Češkoj, prethodno, u prvom meču pod tim imenom, u avgustu 2006. godine slavila je u Uherskom Hradištu sa 3:1, golovima Danka Lazovića, Aleksandra Trišovića i Marka Pantelića.

Utakmica izmedju Češke i Srbije igra se u petak od 20.30 sati na stadionu „Vitkovice arena“ u Ostravi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter