1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OKUPLJANJE ‘ORLIĆA’: Čvrst zagrljaj Rajkovića i Grujića, Partizanov i Zvezdin biser zajedno napadaju Italiju (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 09.11.15 u 13:15

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi pred nastavak takmičenja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Na spisku Tomislava Sivića većinom su bila već poznata imena, ali su se našla i neka nova. Većinom igrači iz „A“ selekcije koji su prekomandovani u mladi tim za veoma važne utakmice sa Italijom u petak i Slovenijim sledećeg utorka.

„Orlići“ su u „Kuću fudbala“ počeli da pristižu oko 12 časova, a bilo je i zanimljivih susreta. Po fotografijama koje smo dobili od naših fotoreportera može se zaključiti da se golman Predrag Rajković najviše uželeo bivših saigrača iz Crvene zvezde. Tako je čvrsto zagrlio Vukašina Jovanovića, Luku Jovića i Marka Grujića. Zanimljiva je i slika možda trenutno i dva najtalentovanija napadača u Srbiji, a na terenu „ljuta rivala“ Ivana Šaponjića iz Partizana i Luke Jovića iz Crvene zvezde.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter