7
Domaći fudbal

ZA SIGURNIJU MREŽU: Partizan ima veliku želju za novim golmanom, ali šta on kaže na to?!

Objavljeno: 08.11.15 u 00:26

Nakon Živka Živkovića, ni Filip Kljajić nije zadovolji ukuse publike, pa se Partizan baca na dovođenje novog golmana u zimskom prelaznom roku.

Na šesnaest odigranih utakmica, Aleksandar Jovanović je primio samo pet golova i predvodnik je najbolje odbrane u Superligi Srbije. Golman Radničkog apsolutno briljira u jesenjoj polusezoni, moglo bi se reći i da je jedan od najboljih igrača u ligi, pa nije čudo što se na njega upecao baš šampion.

Tokom dana pojavila se informacija da je Partizan veoma zainteresovan da baš Jovanović bude među prvim pojačanjima kluba čiji je cilj da prezimi u Evropi ove sezone.

Da bi do toga došlo, morale bi da se poklope neke kockice, a evo šta o interesovanju Partizana kaže sam golman.

– Prvi put čujem za interesovanje Partizana. Drago mi je da postoji interesovanje drugih klubova, jer Partizan nije jedini. To je pokazatelj da ove godine pružam zapažene partije. Imam ugovor sa Radničkim do leta 2017. godine, tako da će o mojoj sudbini odlučivati klub, naravno uz moju saglasnost, rekao je Aleksandar Jovanović za niški portal ‘Građanin’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović ima isključivu želju da sjajni golman ostane na  ‘Čairu’ i u prolećnom delu sezone.

– Aleksandar Jovanović ima čvrst ugovor sa Radničkim, davati bilo kakve izjave povodom spekulacija medija bilo bi neozbiljno. Moja je želja da Jovanović ostane u Radničkom, kaže sportski direktor Marko Jovanović.

Hoće li Jovanović ostati ili otići iz Niša sada je vrlo teško reći. Maestralno je branio i protiv Partizana i Crvene zvezde, na stadionu ‘Rajko Mitić’ je sačuvao Radnički odbranjenim penalom u 90. minutu, dok je u Humskoj začarao svoju mrežu i sačuvao ‘nulu’.

Možda je baš tada zapao za oko čelnicima Partizana…

0
0

7 Komentara

  1. Svaki golman siguran je pored sigurne odbrane to je normalno. Zato bolje krenimo od igraca, jer da su igraci dobri i rezultat je dobar! Golman ne moze da postigne gol,to se barem ne desava na svakoj utakmici, vec naravno IGRACI, sto znaci treba jedan kvalitetan napadac dajte mu pare i svako ce da dodje, a onda prelazak na odbranu isto tako. a na leto ili vec sada treba poceti sa pojacanjima za ovu i sledecu godinu! Treba da se igraci uigraju, a ne kao ove godine da se dovode igraci u poslednjim minutama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobra polusezona nemora garantovati i dalji uspeh. I trener golmana u Partizanu mozda treba smenu, no mozda i treba dovesti Jovanovica,ili vratiti Stojketa, u svakom slucaju i trener za golmane treba biti expert,jer od njega uce, imaju li sta extra da nauce? Pokazu rezultati svoje. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije valjda lud da ide u partizan i bude kanta za punjenje.Neka se strpi do leta i kad Zvezda proda Kahrimana,eto mu prilike da brani u LS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter