0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Vines & Actu Foot

TIJAGO SILVA: Ronaldo će doći u Pari Sen Žermen

Objavljeno: 08.11.15 u 09:49

Defanzivac Pari Sen Žermena, Tijago Silva, izjavio je da veruje da će Kristijano Ronaldo potpisati za taj francuski klub.

U poslednje vreme u fudbalskoj javnosti se sve glasnije šuška o potencijalnom razlazu CR7 i madridskog Reala.

Ulje na vatru dolio je reprezentativac Brazila koji je naveo da smatra da će zvezda  i najbolji strelac svih vremena „Kraljevskog kluba“ da se preseli u Ligu 1.

– Ne znam da li će Ronaldo da potpiše ugovor, ali znam da je zabavno igrati sa velikim igračima – počeo je Silva.

– Ronaldo je najbolji igrač na planeti. Ukoliko ga uprava želi, naravno da bismo mi, igrači, bili presrećni da zaigramo sa njim – kazao je Brazilac.

– On je fenomenalan igrač, tehnički potkovan za svaki klub, naročito za PSŽ koji gaji velike ambicije o osvajanju Lige šampiona sa sjajnim igračima u svom timu – poručio je Silva.

– Iskreno, mislim da će Ronaldo da dođe kod nas. Ne znam šta se događalo kada je Blan pričao sa Ronaldom posle meča pošto trener nije želeo da priča o tome. Ali se nadam da će doći i da je razgovor bio pozitivan – poručio je Silva

– Ronaldo već govori Francuski i to verovatno bolje od mene, tako da neće imati problem na konferencijama – podvukao je Tijago Silva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter