0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ: Hvala navijačima, molim ih za strpljenje i da veruju u nas

Objavljeno: 08.11.15 u 17:13

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju ekipi MZT–a u Skoplju, u sportskom centru Jane Sandanski, u okviru 9. kola ABA JTD lige, u ponedeljak 9. novembra s početkom u 18 časova.

Nakon pobede u „večitom derbiju“ i utakmice protiv Fenerbahčea u Evroligi, izabranici trenera Radonjića imaju težak meč regionalne lige.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić, dobro poznaje parket u Skoplju, i očekuje težak meč, ali i pobedu tima koji predvodi, bez obzira na veliku potrošnju na utakmici Evrolige u petak:

– Biće sve teže i teže, jer je potrošnja tima, uz probleme koje imamo, sve veća i veća. Međutim, bez obzira na činjenicu da smo odigrali težak meč protiv Fenerbahčea, ambicije su nam iste, a to je pobeda, koja nas nakon jučerašnjeg poraza Budućnosti vraća na prvo mesto na tabeli, što je krajnji cilj. MZT je dobro sastavljena i ukomponovana ekipa. Sigurno će biti motivisani da nas pobede, i zbog svojih navijača, i zato što im dolazi Crvena zvezda. Moram na kraju da se zahvalim još jednom navijačima na podršci i aplauzu na kraju utakmice sa Fenerbahčeom, i još jednom im poručujem da imaju strpljenja, da veruju u nas, i da će vremenom, kada se kompletiramo, kada nam se vrate povređeni, i kada se uigramo, sve doći na svoje mesto, poručio je iz Skoplja kapiten ekipe Branko Lazić.

Tim MZT-a ove sezone pretrpeo je velike izmene, a u dresu, godinama najuspešnijeg makedonskog kluba, nastupa i čak 6 košarkaša iz Srbije: Ljubičić, Drenovac, Mijatović, Luković, Nemanja Protić i Edi Sinadinović.

Ekipa Crvene zvezde Telekom je u glavni grad Makedonije otputovala još u subotu uveče kasnim letom iz Beograda, u nedelju će trenirati u vreme odigravanja utakmice u dvorani „Jane Sandanski“ , a povratak tima iz Makedonije je u utorak. Neće biti previše odmora za crveno-bele, pošto je put za Minhen planiran već za sredu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter