0
Košarka

FOTO: NBA.COM

BJELICA O NBA: Vuče me lopta, ali trener se ljuti… (FOTO)

Objavljeno: 08.11.15 u 23:06

Uz to, na tviter profilu je slikom pokazao ko bi za njega bio najdraži saigrač na terenu.

Jedan od ‘krivaca’ što mnogi ljubitelji košarke u Srbiji se bude noću kako bi ga gledali u NBA ligi jeste Nemanja Bjelica, košarkaš Minesota Timbervulfsa. Predsezonu je odigrao na sjajan način, a dobru formu preneo je i na pet utakmica zvanične sezone.

Noćas je oborio i rekord sa 40 minuta provedenih na parketu i dabl-dabl od 17 postignutih poena i 11 skokova.

– U Evropi sam imao takvih partija, ali u Americi je malo teže. Svake večeri se suočavam sa veoma snažnim direktnim rivalima na poziciji krilnog centra – rekao je Bjelica, a njegove reči prenose ‘Novosti’.

Međutim, nije sve tako sjajno, jer mu period privikavanja još uvek predstoji. Na to ga upozorava i trener Sem Mičel, koji se čak i ljuti kada ‘Belog’ povuče lopta u kontranapadu.

– Trener se malo ljuti kada uzmem loptu u tranziciji i pokušam da kreiram, ali ovo je moja peta utakmica… Ma, sve to nije ni bitno, najvažnije je da smo pobedili. Nekada idem na skok po osećaju, predviđam kuda će lopta ići. Na prvom mestu je dobra odbrana, onda se dobija i samopouzdanje u napadu – rekao je Bjelica i prokomentarisao pobedu u produžetku protiv Čikago Bulsa:

– Svi znaju koliko je teško slaviti na terenu Bulsa. Bila je ovo sjajna utakmica, pobedili smo odličan tim, što nam je naročito bilo značajno posle dva vezana poraza. Ovo je primer kako treba da igramo tokom sezone – zaključio je Nemanja Bjelica.

A na svom tviter profilu je pokazao ko bi za njega bio najbolji saigrač na terenu. U pitanju je njegova ćerkica Nika koja ima četiri godine, ali već sada ‘šparta’ po košarkaškom parketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter