26
Domaći fudbal

ZVEZDA ‘LETI’ IZ EVROPE: Čelnici kluba sa Marakane teško prekršili zakon?

Objavljeno: 07.11.15 u 08:50

Kako list Alo saznaje Crvena zvezda bi se zbog velike prevare čelnika kluba mogla naći na tapetu UEFA.

Naime, rukovodstvo najtrofejnijeg srpskog kluba je navodno falsifikovalo potpis sada već bivšeg kapitena Predraga Rajkovića. Oni su kako bi od UEFA dobili „zeleno svetlo“ za licencu poslali dokument sa potpisom najboljeg mladog golmana sveta u kome piše da on pristaje na reprogram duga od 50 hiljada evra.

– Uprava Crvene zvezde napravila je ozbiljan problem sama sebi jer je lažirala potpis bivšeg golmana Predraga Rajkovića prilikom predaje dokumenata o reprogramu duga. Takva “prljava” papirologija otišla je na adresu UEFA, zbog čega bi klub mogao da snosi ozbiljne posledice – istakao je izvor Alo novina.

Oglasio se i sam Rajković koji je istakao da nije pristao na dogovor sa čelnicima kluba i da ništa nije potpisao.

– Ništa nisam potpisao. Kako je moguće da potpišem nešto kada sam u Tel Avivu. Dogovor je bio da mi klub isplati deo novca do 15. septembra ili 15. oktobra, ne sećam se. Polovinu tad, a polovinu kasnije. Oni to nisu ispoštovali, a ja zbog toga nisam pristao ni na kakav reprogram duga i nisam hteo da potpišem nikakve papire. Do dogovora, jednostavno, nije došlo. Nikada nisam hteo da pravim nikakve probleme klubu, hteo sam da se dogovorimo oko svega, ali nema ništa od toga kada oni nisu ispoštovali dogovoreno – rekao je Rajković za Alo.

0
0

26 Komentara

  1. I opet ce se ponoviti situacija kao 2013/14 Zvezda ce biti prva na tabeli ,UEFA ce „izbaciti“ Zvezdu iz Evrope,ceo tim ce se rasturiti i opet krecemo od nule…

    0
    0
    Odgovori
  2. Tko je to kada klub vodi kriminalac koji je zahvaljujuci ove vlasti na toj funkciji umesto da guli krompir sa ostalim kriminalcima u Zabeli! Te kriminalne radnje prolaze kod sns-a a kod Uefa malo teze!

    0
    0
    Odgovori
  3. Krenuse Zvezdani kola nizbrdo. A sta kazete na to da njima vec date titulu,da se prolecna sezona igra samo prijateljske utakmice,da se moze Zvezdana 6 meseci pripremati za LS, stvarno bi se uigrali,mala sala naravno, sad ce sve polako doci na svoje mesto,Zvezdana na svoje,a Partizan na svoje,PARTIZANU se kriza blizi kraju,a Zvezdani tek pocinje,i nezna se kada ce zavrsiti,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. Milane mnogo si glup. Kakve veze ima Karadzic sa dokumentacijom koju je CZ stvarala, i da li je izjavu dao Tole ili Rajkovic?

    0
    0
    Odgovori
  5. terzic je vec dao odgovor : odkud ja znam ko je sve potpisivao … ??? MOZDA NJEGOV OTAC ?! moze i to … ako pre potpisa … postoji rajkovicevo ovlascenje da ga otac u svemu u Srbiji zastupa ( tako ovlascenje u Srbiji ocu , majci, bratu , sesrti ni lud NE smes da das …) . terza mozda to najbolje zna jer njega na ovim prostorima mnogi zastupaju… OPET CE MORATI DA SE GLAVNI ODBOR STRANKE … U CEO SLUCAJ UMESA … KOJA SPRDNJA OD KLUBA I LJUDI U I OKO NJEGA .

    0
    0
    Odgovori
  6. Ako je ovo Rajkovic stvarno izjavio treba da ga je sramota. Zvezda ga je i dovela tu gde jeste a on sada zajedno sa Toletovom masinerijom da pokusava da je ugasi da bi branio u reprezentaciji to je gore cak i od Mustafe.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ovo je teska obmana javnosti od strane nekog kome je u interesu da zvezdu diskvalifikuju za ls a partizan opt zauzme to mesto.Opunomoceni za sve pravne radnje u srbiji za Rajkovica je njegov otac a sam odgovor da on nine potpisao nista tj rajkovic je bilo dovoljno ,novinarima,da naprave spletku.Nadam se da ce neko da odgovara za ovaj pokusaj napada a svi znaju koliko rajkovic voli zvezdu i da nece da pravi probleme a kamoli pljuje po novinama i klubu.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo da dodam: ako neko ima ovlašćenje da zastupa mladog golmana, onda treba da stavi svoj potpis, svoje ime i prezime, a ne da, imitirajući rukopis, potpiše ime i prezime Predraga Rajkovića. To su dve veoma različite (i bitne) stvari, a ova druga je KRIVIČNO DELO.

      0
      0
      Odgovori
    • Ako je njegov otac punomocnik zašto nije rekao sinu da je on potpisao ili je mozda radio iza ledja sina?Što se tice ljubavi verovatno je više prema zvezdi ima Mijailpvic koji je ponikao u zvezdi i sigurno je više voli od Rajkovica koji je došao pre godinu dana pa je poznato šia je izjavio za kriminalca!Kriminal kad tad izadje na videlo!

      0
      0
      Odgovori
  8. -Slusaj, pazljivo, TI PUTNJICAVE PUTI, tvoje neznanje (prevara..) me strasno ljuti, ako sto pre ne odjebes, gadno ces da najebes..!!! Lepo vas je upozorio NIKOLA DZONI MIJAILOVIC, KO VAM „SEDI“ U „UPRAVI“ I VODI POLITIKU KLUBA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahahaha ovu vest objavio samo alo i niko drugi, prema tome cista laz a ti se grobare samo lozi na ove vesti. -19 cao zdravo

      0
      0
      Odgovori
  9. pa to nije nista…sta su sve ONI FALCIFIKOVALI u ovih 7 godina a pogotovo u ove tri i po godine…pa ova sezona je cist FALCIFIKAT…a o DUGOVIMA koje nisu prikazali, koje gumicom izbrisase…kao ovo sa EPSOM: naprave frku – odglume (tako rade godinama) sa svim komunalijama, tekucim troskovima, POREZOM I.T.D. vlast cuti, odobrava i sastanke im sa EPSOM zakazuje (laz, prevara, manipulacija za PLJACKU: kad kazem da nas PLJACKAJU kroz cenu robr i usluga…ovo je primer za to jer cene istih rastu zbog ovakvih NEplatisa), da ispadne eto kako se oni trude i posteno hoce da plate – kako terzic kaze. UIGRANA VARIJANTA PLJACKE SA TERENA PREBACENA VAN TERENA. UEFA ima toliko materijala u odnosu na ovaj potpis (kad vlast i FSS nece) UPLATE-ISPLATE, PRITISCI, PRETNJE…primer DZONIJA je dovoljan da se bar za 5 godina kazne…evo odgovora svim onima koji po toletu navono pljuju i iz zvezde kao njegovu smenu traze…to TOLETU I NJIMA (zvezdi i ljudima iz i oko zvezde), prostora daje da ih FSS stiti pred srpskom javnoscu i ono bitnije od UEFE (lazne evro-licence i naravno adekvatne kazne). ovako ispada da su ONI sa TOLETOM u svadji…??? da TOLE NEsmetano za nij poso radi… TOLE partizanovac a u zvezdi najbitniji covek-TROJANAC.

    0
    0
    Odgovori
  10. Asta drugo ocekivati od kriminalaca koji vode klub sem ucena falsfikata i njima slicnim radnjama, nekada bio zemunski —-***sada klan sa **Rajkove Marakane—**Ovim cinom momku kojii ima crveno belo srce i koji je to dokazao zele i njemu svojim kriminalnim radnjama da uniste karijeru. Dokle bre vise—-ima li neko posten da vodi nasu zvezdu i AV ako nam pomaze nemoj na ovaj nacin podrzavajuci kriminalce u klub, jer nam time pravi medvedju uslugu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter