3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Standardni prvotimac u autu do kraja sezone!

Objavljeno: 07.11.15 u 16:21

Trener Partizana Ljubinko Drulović potvrdio je da je štoper Gregor Balažic najverovatnije završio sezonu zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

Fudbaler iz Slovenije je povredu kolena doživeo u Bilbau, a crne slutnje su se po svemu sudeći obistinile.

– Sve ukazuje da je povreda teška, ali sačekaćemo mišljenja još nekoliko doktora. Prema prvim procenama očekuje ga pauza izmedu šest i osam meseci, kao u slučaju Miroslava Vulićevića – rekao je Drulović, a prenosi B 92. 

Partizan u nedelju od 17 sati gostuje pretposlednjem timu šampionata Jagodini posle ubedljivog poraza u Bilbau (5:1) i usred serije loših rezultata u Superligi Srbije.

– Rezultat u Bilbau nije prijatan, ali bilo je i pozitivnih stvari. Mislim da su igrači pokazali napredak, a visok poraz je posledica individualnih grešaka. Igraćemo napadački u Jagodini, učinicemo sve da ugrozimo protivnički gol. Moramo da dominiramo i igramo napadački – istakao je Drulović.

Posle suspenzije Miloša Ostojića i povrede Balažica, Drulović na raspolaganju ima samo dvojicu štopera – Ćirkovića i Dornelasa.

Inače, ranije danas oglasio se i sportski direktor Ivica Iliev o kaznama za igrače.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter