4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Sve je bilo kao nekada, Partizan je ‘mleo’, a Grobari duvali ‘vetar u jedra’

Objavljeno: 07.11.15 u 23:16

Pobeda Partizana nad Budućnosti u devetom kolu ABA JTD lige vratila je nadu mnogim navijačima ‘parnog valjka’.

Igrao je Partizan kao nekada. Kapiten Marinković je pokazao svoju veličinu tako što se izdigao iznad brojnih kritika prethodnih dana, tražili su ga na mapi, a sada se pojavio u velikom svetlu.

Opšti je utisak, bio u hali, ali i na društvenim mrežama da je Partizan dolaskom Kevina Džonsa dobio jako,jako mnogo. Probudio se i Danilo Anđušić, ma razgoropadio, a kada u timu imate pet igrača sa dvocifrenim učinkom, pobedan je neminovan ishod.

Bila je ovo jedna od lepših večeri za navijače Partizana u poslednjih nekoliko meseci. Evo kako je večeras bilo u ‘Pioniru’:

0
0

4 Komentara

  1. Polako , sklapa se kostur tima . Necemo biti prvaci ali cemo casno se boriti sa onim sto imamo.Kazem casno za razliku od nekih tamo crvenih koji sebe nazivaju nekakvom Zvezdom .A zaboravljaju da kompletna ekipa sto se tice ugovora pripada Covicu .Da zapravo na celu sa tim istim Covicem su promenili i ime . Budjet vam je milionski . Ne smem ni da pomislim odakle ti silni milioni. Partizan ce polako od nule krenuti . A aktuelna vlast koja vam gura silne sponzore i novce . Narodne novce .Nece doveka . A tada gospodo i Covic kada bude vas napustio , necete ni postojati .Ostace samo secanje da je nekada postojao klub koji se zvao Crvena Zvezda.S toga radujte se jos malo , dok traje .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter