3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FENOMENALNA BAKLJADA DELIJA: Poruka, ali i pesmica posvećena Bed Blu Bojsima (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 07.11.15 u 20:36

Crvena zvezda je stigla do 14. uzastopne pobede u SLS. Na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa 2:0 savladan je Metalac.

Teško je Zvezda stigla do golova, povela je tek pred sam kraj prvog, a drugi je praktično dobila na poklon.

Na ‘visini zadatka’ bile su Delije priredivši spektakularnu bakljadu propraćenu pesmom ‘Baš je dobro videti te opet..’.

Naravno, radi se o nastavku navijačke priče iz Atine. Posvećena je Bed Blu Bojsima, a pristalice crveno-belih su slavile pobedu u navijačkom obračunu:

Izvor: YouTube/World Top News

A evo i jedne poruke Delija:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Pusti te priče 5 na 1 isl gluposti, to je obično izvlačenje i plakanje onih koji dobiju po p..i! Momci su dobili što su tražili, a eto čisto reda radi raspitaj se u vezi tog povređenog momka, za kojeg tvrdiš da je izboden nožem da li je uopšte izboden nožem… Klasično puštanje priče od strane BBB da bi se zamaskiralo to što su tražili vraga, a dobili po guzici!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ivane svaka ti cast na objektivnosti. Nakon nekoliko odgledanih snimaka bojim se da si u pravu. Sto je najgore neko normalan i pošten kao ti ce najebati ispred svoje dijece. Onako unakaziti nekog ko lezi na betonu za svaku j osudu. 5-1 slaviti kao pobjedu. O majko sramote

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne mogu da verujem da po raznoraznim sajtovima citam kako se novinari nasladjuju nekakvom pobedom zvezdinih navijaca u tuci sa Hrvatima. Pa kuda ide ovaj svet? Gospodo koji uredjujete sajtove, u Atini je covek izboden nozem, nebitno da li je Hrvat ili Srbin, srecom lakse je povredjen. Pucale su glave, koriscene palice i lanci, a vi se ovde svaki dan sladite nekakvom pobedom. Da vas podsetim da je ne tako davno jedan srpski navijac vracen iz Istanbula u kovcegu, da li je i tada trebalo Turski portali svaki dan da ostavljaju price kako navijaci Galatasaraja slave pobedu nad Delijama? Samo vi velicajte te huligane nebitno kog kluba sto kako kazete pobedjuju u obracunima po Evropi i u Srbiji, pa posle licemerno palite svece kada se neki mlad zivot ugasi medju nasim navijacima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter