0
ATP

ĐOKOVIĆ: Treći set mi je bio najbolji na turniru

Objavljeno: 07.11.15 u 21:55

Novak Đoković je pohvalio rivala i rekao je da je Stan Vavrinka odigrao odličan drugi set u polufinalu Mastersa u Parizu. Srpski teniserje slavio sa 6:3, 3:6, 6:0.

Đoković je rekao da je imao šanse i u drugom setu.

-Iako sam izgubio drugi set, delovalo mi je da smo odigrali nekoliko izjednačenih gemova. Imao sam nekoliko brejk lopti i delovalo mi je da sam bio blizu. Ali, svaka čast Stanu jer je odigrao sjajan drugi set, dobio je pet gemova u nizu. Servirao je precizno, igrao je snažno sa osnovne linije, vraćao je mnogo loptica nazad i uspelo mu je. Odigrao je veoma doro. Ali i ja sam imao osećaj da dobro udaram lopticu. Sa tim osećajem sam i počeo treći set i odigrao najbolji set na turniru – rekao je Đoković.

Srpski teniser će u finalu igrati protiv Endija Marija. Biće to njihov 30. međusobni duel. Đoković je dobio 20.

-Uvek je poseban izazov kada igram protiv njega, jer imamo rivalstvo koje dugo traje. Igrali smo nedavno u Šangaju. Ja sam odigrao jedan od najboljih mečeva protiv njega. Nadam se da ću tako odigrati i sutra. Igra izvanredan tenis cele nedelje. Oseća se dobro. Biće neizvesno. Uvek je tako. Uvek su naši mečevi fizički, ali su i psihološki veoma zahtevni. Guramo jedan drugog do krajnjih granica i ništa drugo ne očekujem ni u finalu – dodao je Novak posle meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter