3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DISCIPLINA: Partizan oštro kažnjava fudbalere, Bugari najgore prošli

Objavljeno: 07.11.15 u 00:08

Očajni rezultati fudbalera Partizana u oktobru i novembru naterali su upravu kluba da donese teške disciplinske mere.

Radnik iz Surdulice, Mladost iz Lučana, Metalac i dva puta Atletik Bilbao skupo će koštati fudbalere Partizana. Naime, uprava kluba iz Humske donela je odluku da kazni ceo prvi tim oduzimanjem čak 30 posto od plata za mesec novembar. Ipak, nisu svi prošli tako „dobro“, naime zbog selfija na klupi tokom meča sa Metalcem, bugarski tandem Valeri Božinov i Ivan Bandalovski biće kažnjeni sa oduzimanjem 50 posto od sledeće plate.

Takođe, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Ilijev su najavili veliki „čistku“ u Partizanu ove zime.

0
0

3 Komentara

  1. Hahahaha kakav cirkus, taman smo pomislili da vam isplatimo dugove ali posto ste izgubili dve utakmice od Atletic Bilbao koji je u super kupu Spanije pobedio Barselonu sa 4:0 nema nista do nove godine, a za Bugare do februara.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je svee normalno, a sta je uprava mislila da igraci koje niko nece, pa dodju u Partizan jos sa zeljom da se plasira u LS?? Tako se ne vodi klub!! Ja i dalje branim Milinkovica! Covek nista kriv nije za one rezultate, nego uprava. Ona je dovodila igrace i stedela! Ee pa stedece i dalje pogotovo kada se ne uspemo izboriti za Evropu! A Zivkovica ce prodati najvise za 5 miliona, a decko vredi makar 15 miliona, barem tako Dinamo iz Zagreba proda igrace, a nasa uprava nije sposobna, jer su hendikepirani u jezik pa ne znaju da kazu cifru koju bi klub izvadila iz problema 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter