3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Čekaće se na dobra izdanja Zvezde

Objavljeno: 06.11.15 u 22:46

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić uz analizu večerašnjeg poraza protiv Fenerbahčea rekao je da nije zadovoljan zalaganjem pojedinih igrača, a takođe je kazao da će se dugo čekati na dobre partije crveno-belih.

– Nismo počeli dobro meč, Fenerbahče je iskoristio našu lošu koncentraciju i naše pogrešne procene, stekao je prednost koja je bila velika u kratkom vremenskom intervalu. Mismo se trudili da se vratimo u meč, u jednom trenutku se činilo da možemo da izjednačenja početkom druge četvrtine, ali su oni novim napadima posle ofanzivnih skokova i dobrim šutem držali su razliku do kraja meča. Mi smo poravili odbranu u nastavku meča, ali u napadu nismo bili dovoljno dobri kako bi mogli da ugrozimo Fenerbahče. Zahvaljujem se navijačima što su došli da nas podrže i da pokušaju da nam pomognu u duelu sa favorizovanim rivalom, kazao je Radonjić.

Na pitanje da li je mogao da trgne ekipu češćim izmenama Radonjić kaže:

– Na startu smo odmah ostali bez Cirbesa što nas je potpuno poremetilo. Videlo se tokom meča da novi igrači još uvek ne mogu i ne poznaju sistem igre. Fenerbahče je iskoristio to, a mi smo čestim izmenama pokušali da održimo ritam, ali nismo uspeli. Fenerbahče je bio bolji i kontrolisao je igru tokom celog meča. Odnos snaga je ovakav kako rezultat i govori, možda smo imali i bolji rezultat od onoga koliko je Fenerbahče kvalitetniji rival. Fenerbahče je odigrao dobar takmičarski meč. Došli su spremni da protiv nas odigraju dobro i to su uradili. Da li smo mi mogli bolje? Nije samo do danas, možda je malo i do protivnika. Što se tiče novajlija, mislim da ima dosta igrača za kritiku, ne samo oni koji su tek došli. To su naše interne stvari, za svlačionicu i tamo ćemo ih rešiti.

Da li ekipi fali samopouzdanja, glasilo je sledeće pitanje?

– Najviše nam fali dobre igre, a samopouzdanje dolazi iz toga. Dosta dobro smo izašli iz poraza od Himkija, nismo pali, kao što se očekivalo. Jasno je da nam treba dosta vremena i posla, neće biti lako, ali šta je tu je. Svaki poraz nosi problematiku, ne samo što se tiče samopouzdanja i to nije ništa novo. Čekaće se na dobra izdanja Zvezde. Koliko vremena? Mislim da bi bilo dobro da budemo spremni kada počnu borbe za trofeje.

Novinarima se obratio i mladi bek Marko Gudurić.

– Nedopustivo loš početak utakmice za nas, dosta jeftinih grešaka u odbrani. Pokušali smo to da popravimo i donekle smo uspeli krajem prve i početkom druge četvrtine, ali ponovo je usledio pad. Nismo imali dovoljno znanja i snage da napravimo preokret. Ostaje nam sada utakmica u ABA ligi koja je možda i važnija za nas. Zahvaljujem se navijačima na podršci, rekao je Gudurić.

0
0

3 Komentara

  1. -Velika je zajebancija to sto zovu „konverzacija“, kad’ stize nam puno shkartova iz „fabrickih“ kvartova…!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter