3
Evroliga

OBRADOVIĆ OTKRIO: Sezonu posle osvajanja Evrolige s Partizanom vodio sam klub besplatno

Objavljeno: 06.11.15 u 11:22

Trener Fenerbahčea, Željko Obradović, otkrio je da je sezonu nakon što je sa Partizanom osvojio titulu u Evroligi potpuno besplatno radio u crno-belom klubu.

Kao što je poznato, nakon te titule Obradović je postao i najtrofejniji trener Evrolige.

– Drugu trenersku godinu u Partizanu sam radio besplatno, bez dinara za plate i premije za titulu prvaka Evrope, nacionalni šampionat i kup. Rekao sam: isplatite sve pre mene, doći će red na mene, koji nije došao. I nije mi žao – otkrio je Obradović.

– Trenirao sam Partizan, koji obožavam i koji mi je pomogao da napravim trenersku karijeru. I danas neko priča o mojoj plati… Da li treba da se stidim ili da se ponosim. Uvek mi je ideja bila na prvom mestu – kazao je Obradović, prenose Novosti“.

On je naglasio da ne pravi problem oko toga kako će ga dočekati navijači Crvene zvezde na utakmici 4. kola Evrolige.

– Kao trener Panatinaikosa vodio sam ekipu protiv Zvezde u Beogradu i nikakav problem nije bio. Ne mogu da utičem na to da li će navijači reagovati ili ne, zbog toga što sam radio u Partizanu, koji je bio i uvek će biti moj klub. Nemam problem sa tim, već sam veoma ponosan na to – jasan je Obradović.

0
0

3 Komentara

  1. U SRCU NOSIM PARTIZAN, PONOSNO I CASNO, GOVORIM-ISTINU I NAVIJAM UVEK JAKO I GLASNO !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter