4
Evropske lige

NA ISTOK UMESTO NA ZAPAD: Živković napušta Partizan, ali menja pravac?

Objavljeno: 06.11.15 u 12:09

Portugalski mediji su se prethodnih dana utrkivali ko će pre da preseli Andriju Živkovića u redove Benfike koja je navodno spremna da plati pet miliona evra za fudbalera Partizana kako bi ga dovela već u januaru.

Međutim, skrštenih ruku ne sede ni novinari u Turskoj koji tvrde da će Živković umesto u Lisabon u januarskom prelaznom roku stići u Istanbul gde će zaigrati za Fenerbahče, koji takođe sprema milione.

– Postoji mnogo klubova koji su zainteresovani za Živkovića, ali nisam dobio zvaničnu ponudu od Fenerbahčea, demantovao je ovu priču Andrijin menadžer Predrag Đorđević, a prenosi Sport Klub.

Podsećamo da za Fenerbahče već igra jedan bivši igrač Partizana Lazar Marković koji je na pozajmici iz Liverpula, ali bi on već tokom zime mogao da se vrati na Enfild na insistiranje novog menadžera Jirgena Klopa.

Pročitajte šta je nakon sinoćnjeg poraza Partizana u duelu sa Atletikom izjavio Petar Grbić i saznajte koji su se to igrači povredili na meču sa Baskijcima.

0
0

4 Komentara

  1. A zasto da se prodaju ? da bi celnici Partizana stavili jos koji milion u dzep.. Zivim za dan kada ce doci privatizacija klubova u nasoj zemlji..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter