5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF ‘KUPIO’ DELIJE ZA SVA VREMENA: Božović odbio arapske milione, evo i zašto

Objavljeno: 06.11.15 u 00:23

Tokom dana pojavila se informacija da je trener Crvene zvezde Miodrag Božović častio prvotimce sa čak 18 hiljada evra nakon što su u prethodnom kolu savladali OFK Beograd i tako vezali 13. uzastopnu ligašku pobedu.

Ono što je manje poznato, a što otkrivaju Večernje novosti je da su za šefa stručnog štaba zainteresovani pojedini klubovi iz arapskog sveta i da ne žale novac da ga uvere da dođe kod njih.

Ipak, popularni Grof za sada odoleva milionskim ponudama bogatih šeika i to samo iz jednog razloga.

– Uživam u Zvezdi, nikad nisam bio srećniji jer radim sa fenomenalnim ljudima, prenose Novosti Božovićeve reči.

Kako se navodi u nastavku teksta Božovićeva želja je da posle osvajanja titule Crvenu zvezdu vrati ne evropske staze, ali i da od mladih igrača napravi vrhunske asove.

Znate li koji strani igrač bi uskoro mogao da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom?

0
0

5 Komentara

  1. Prsti stranica od grobarskih kompleksa. Idite na stranicu gde pise kako ste popili petardu sinoc pa tamo komentarisite. Ovo je jos jedan dokaz da grobari vise mrze Zvezdu nego sto vole partizan. Da ih ova njihovi nisu gurali zadnjih 7 godina po kvalitetu i ljubavi i sreci biste igrali 3 ligu. Uzeli ste milione i i opet ne mozete da se sastavite i zvezdina deca i ljbav prema klubu vas je gurnula na – 100 jos malo. Pokrijte se usima i cutite jer da primaju platu verovatno biste na derbiju popili 7 komada.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovaj grobar do koske je bolesnik i pacenik,kompleksas najobicniji.Prvo i prvo,klub je unisten od strane vase „legende“ koja godinama sedi u fotelji i unistava srpski fudbal polako ali sigurno.Pucaju od muke sto Zvezda gotovo sigurno uzima titulu ove godine,a zagrebacki decki se bore za 3 mesto hahahha…Ovo sto Grof i igraci rade se zove ljubav prema klubu,gaze sve pred sobom
    ne dobijaju ni dinara,pusite ga tudjmanovci i crknite od muke!

    0
    0
    Odgovori
  3. Grobarcici u rupe.Grof je Zvezdas i covek i srce daje.Nije ob Vucela i Vujoševic pa do poslednjeg eura uzimaju Pert.moze i na RATRE!

    0
    0
    Odgovori
  4. Laz je velika da je grof od monte negro „odbio“ arapske milione, a evo i zasto: SVIMA JE JASNO DA SE DEVASTIRANI I UNISTENI KLUBIC OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI, OSIM POMOCI ORGANA (u vidu umanjenja poreza na sve moguce i nedozvoljene nacine za jedno ozbiljno drustvo..) FINANSIRA I OD ARAPSKOG NOVCA tj. SHEIKOVOG, KOJI KUPUJE MRAKanu SA SVOM RENT-A-CAR NAVIJACKOM GRUPOM „DS-PLATI ME“, KADA SE STVORE PRVI USLOVI ZA PRODAJU !!! KOMPLETNA CRNOGORSKA „SVITA“ TRENUTNO NA PRIVREMENOM (citaj;prinudnom..) RADU, SAMO JE INSTRUMENT ZA SPROVODJENJE PLANA BIVSEM FINANSIJERU OVK-a !!! ZIVI BILI-PA VIDELI !!! SMRT TOTALITARIZMU-ZIVEO PARTIZAN I SLOBODNA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Mozda promislio ko zna hoce li me uopste isplatiti do kraja tamo,a 18 hiljki bolje da je nekoj sirotinji kuce izopravljao,pa eto neka zivi u zvezdi od srece jos dugo,dok mu racuni nebudi ispraznjeni,samo neznam kako bi sa srecom posle platio na kasi negde bez cvonjka u dzepu,a nemoze reci,platicu srecom,srecan sam,hehe,dolazi i njima period kriza a to mozda nadugo,otvorice se oci strancima,da igraju za pare,a ne za srecu,i da oni nisu pravi navijaci zvezde,vec placeni igraci,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter