2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Crvena zvezda napada Fenerbahče

Objavljeno: 06.11.15 u 11:11

Košarkaši Crvene zvezde dočakaće večeras od 20.00 sati ekipu Fenerbahčea u Konbank Areni u okviru poslednjeg meča 4. kola Grupa A Evrolige.

Posle tri susreta dva tima imaju različite učinke: turski klub ima dve pobede i poraz, dok crveno-beli imaju jedan trijumf uz dva izgubljena susreta.

Upravo zbog toga četa Dejana Radonjića moraće pred domaćom publikom da traži put ka pobedi kojom bi regionalni šampion sebi povećao izglede za eventualni plasman u narednu fazu.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić svestan je težine ispita koji će njegov tim morati da položi.

– Meč protiv Fenerbahčea će biti izuzetno težak. Oni su ove sezone napravili mnogo promena u ekipi. Po mom mišljenju, prošle sezone su napravili fantastičan uspeh u Evroligi, ali isto tako mislim da ove godine mogu da odu još dalje, pogotovo jer ih je sa klupe predvodi jedan od najtrofejnijih evroligaških trenera, Željko Obradović. Loše su otpočeli ovo takmičenje u Evroligi, uz to igraju promenljivo i u domaćem šampionatu, što nas poziva na dodatni oprez – kazao je Radonjić.

– Oni će sa svojim kapacitetima reagovati na ove prethodne poraze. Daće sve od sebe u nastavku ovog nadmetanja. Mi smo u poziciji da igramo ovaj meč posle ubedljivih poraza od Reala i Himkija. Nalazimo se u grupi u kojoj su ova tri rivala, tu mislim na pomenute i na Fenerbahče, po kvalitetu iznad svih ostalih ekipa i mislim da su one glavni kandidati za prolazak dalje. Tražiće se samo ‘četvrti putnik – naglasio je Radonjić.

0
0

2 Komentara

  1. ..Susret DVA BRATSKA TURSKA KLUBA, za veci turski klub nastupaju TRI SRBINA: Zeljko Obradovic, BOGdan BOGdanovic i Jan Veseli, a za manji, trenutno zaostali krak turcizma u Srbiji-NI JEDAN-posto je Mitrovic povredjen, a Lazica i Simonovica ne racunam u „kosarkase“… .!. XXAAXXAA .!. Maik Cirbes, Markus Wilijams, Rajan Tompson, Sofoklis Skorcanitis, Gal Mekel, Jaka Blazic, Kvinsi Miler..Dejo Radonjic…!!!! Idemoooo turciiiii

    0
    0
    Odgovori
    • Podrzavam… Rasturice ih fener kao svinja masan dzak… Veselin i bogdan ce ih napuniti kao konte jner… Napred zoc, napred vesely, napred bogdane… Satri, lomikidaj,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter