1
Košarka

ZVEZDIN ‘DŽOKER’ U NOVOJ SEZONI: Mnogima smo zapušili usta!

Objavljeno: 05.11.15 u 15:57

Marko Gudurić je ove sezone pokazao da će biti veoma značajan za tim Dejana Radonjića, svojom energijom i borbenošću koju unosi u ekipu.

U utorak uveče odigrao je svoj prvi derbi protiv Partizana, a može se reći da je Marko Gudurić bio inicijator preokreta crveno-belih, pošto je zajedno sa Kvinsijem Milerom inicirao povratak sa minusa od 11 poena zaostatka.

– Derbi je derbi. Moj prvi, a svi koji krenu da se bave bilo kojim kolektivnim sportom, sanjaju da osete tu draž. Ali, čim sam uzeo loptu i izašao na teren, trema je nestala. Razmišljao sam samo kako da ispunim ono što se od mene očekuje. Na kraju se završilo najlepše što može. Mnogima smo zapušili usta i pokazali da vreme radi za ovaj tim – rekao je Gudurić, a prenosi ‘Žurnal’.

Međutim, vremena za slavlje nema, pošto već u petak od 20 časova Crvena zvezda u Kombank areni dočekuje Fenerbahče.

– Imamo težak raspored, dolazi Fenerbahče, pa gostujemo Bajernu. A, iza nas su Madrid i Moskva. Mada, mnogo veći problem je što nikako da se sastavimo i odradimo makar jedan trening kompletni. Neki igrači nisu skupili ni par treninga. Nadam se samo da smo sa malerima završili i da će sada biti malo više prostora za rad. Uskoro će nam se pridružiti i Vilijams. Polako slažemo kockice i sigurno da će biti bolje – ističe Zvezdin ovosezonski ‘džoker’.

O timu Željka Obradovića ima samo reči hvale.

– Igramo protiv sjajnog tima, sa velikim trenerom i igračima. Ipak nema razloga za neki preveliki respekt, pogotovo jer igramo na našem parketu, verujem pred punim tribinama. Želimo da odigramo dobar meč i da budemo konkurentni – najavio je Marko Gudurić.

Evo šta su pred ovaj meč rekli Zvezdaši Nikola Kalinić i Pero Antić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter