2
Košarka

FOTO: Youtube.com

ŠTA SE MOŽE ZA 0.3 SEKUNDE? Bredli Bil pogodio trojku za pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.15 u 09:48

Košarkaši Vašington Vizardsa pobedili su noćas San Antonio Sparsa rezultatom 102:99.

Bez ikakve dileme, heroj trijumfa Vizardsa bio je sjani bek Bredli Bil, bivši 3. pik s drafta 2012. godine i nekadašnji igrač univerziteta Florida.

Naime, ovaj momak je na samo 0.3 sekunde pre poslednjeg zvuka sirene šutirao i pogodio trojku za trikumf Vizardsa prethodno sjajnom fintom tela izbacivši iz igre Lamarkusa Oldridža.

– Bio sam to ja u svom prirodnom izdanju, rekao bih – kazao je Bredli Bil posle meča u kojem je ubacio 25 poena.

Kavaji Lenard je tokom većeg dela meča imao zadatak da motri na Bredlija Bila. Vladajući najbolji defanzivac NBA lige u prethodna tri susreta branio je Kevina Duranta, Džoa Džonsona i Karmela Entonija i njima je dozvolio zbirno da šutiraju tek 11-41. Ipak, sam Bil je ubacio 11 od 22 šuta. 

– Lenard je definitivno jedan od najboljih igrača koji su me ikada čuvali. Međutim, neću dozvoliti nikome da me spreči da budem ono što znam da jesam – poručio je Bil koji je ostao sa Oldridžem izbegavši Lenarda u poslednjem napadu.

(izvor: youtube/NBA)

0
0

2 Komentara

  1. Kakve 0.3 sekunde jeste li vi normalni? Covek kad vidi naslov, pomislio bi svasta, dzabe sam ulazio na vest. Ostalo 7.3 sekunde za napad, a on sutnuo 2 sekunde pre kraja. Koje crne 0.3 sekunde da li ste vi normalni -.-

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva glupost,pa ko je ovde lud?Kakve 0.3 sekunde… imao je 6 sekundi za šut a na kraju je ostalo 0.3 sekunde, nemojte da lupate, nego razmislite kada pišete ove članke…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter