0
Evrokup

PRVA POBEDA LUKOILA: Ratkovica dvocifren

Objavljeno: 05.11.15 u 11:12

Srpski košarkaš Branislav Ratkovica nastavio je sa odličnim partijama u dresu Lukoila i u trijumfu nad Kalevom u drugom kolu FIBA Evrokupa.

Bugarski klub je slavio sa 80:78 pred 1.000 gledalaca košem Filipa Videnova uz zvuk sirene, pošto je Lukoil uspeo da napravi sjajan preokret u drugom poluvremenu.

Kalev je kontrolisao rezultat od početka utakmice, da bi se domaći tim probudio, a udeo u tome imao je Ratkovica.

Plejmejker Lukoila je postigao 12 poena i imao četiri asistencije, uz tri ukradene lopte i dva skoka za 28 minuta na terenu. Videnov se posebno istakao u pobedničkom timu sa 23 poena, pet asistencija i tri skoka, dok je Željko Šakić imao 16 poena.

U redovima Kaleva, Oskar Bun je imao 16 poena i pet skokova, a Brendis Rajli-Ros jedan poen manje, uz sedam skokova i četiri asistencije.

Lukoil posle dva kola drži treće mesto na tabeli grupe H sa po jednom pobedom i porazom, koliko ima Makabi Rand, a na čelu je Jenisej sa maksimalnim skorom.

Košarkaši Lukoila u trećem kolu FIBA Evrokupa dočekuju Makabi 11. novembra od 18.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter