5
Evroliga

OBRADOVIĆ VOLI TRIJUMFE NAD ZVEZDOM: Pobeda kao melem na rane

Objavljeno: 05.11.15 u 12:21

Trener Fenerbahčea, Željko Obradović, izjavio je da bi njegovom timu trijumf nad Crvenom zvezdom u narednom kolu Evrolige došao kao „melem na ranu“.

Kako je u razgovoru za Blic kazao najtrofejniji trener u istoriji Evrolige, trenutni rezultati turskog kluba nisu pravo merilo kvaliteta.

– Moj glavni cilj pred ovu utakmicu bio je da objasnim igračima da porazi Zvezde od Himkija i Reala nisu prava slika tog tima i nadam se da sam u tome uspeo. Siguran sam da Zvezda može mnogo bolje nego u tim utakmicama i očekujem da će to pred punom Arenom i pokazati – rekao je Obradović za „Blic“.

– U našoj prethodnoj utakmici doživeli smo poraz od Galatasaraja i trijumf nad Zvezdom sigurno bi bio pravi melem za ovu ekipu – istakao je strateg Fenera.

Upitan da li će u beogradskoj Areni osećati obavezu da ostvari trijumf, Obradović je odgovorio potvrdno.

– Ja imam imperativ pobede od 1991. godine. U svakoj utakmici – rekao je nekadašnji plejmejker i trener Partizana.

Strateg Fenera pažljivo je gledao poslednji Zvezdin meč uživo.

– Gledao sam derbi sa Partizanom, video sam da je ovo poslednje pojačanje, Kvinsi Miler, jedan zanimljiv igrač. Siguran sam da su i ostala pojačanja dobra, ali u košarci je potrebno vreme da se sve kockice poklope i da se tim uigra – rekao Obradović.

– Očekujem punu Arenu i još jedan spektakl, kakav je uvek u Beogradu kada igraju Partizan ili Zvezda. Ali, nadam se da ćemo ipak mi slaviti pobedu – podvukao je legendarni Žoc.

Fenerbahče je trenutno 3. u Grupi A sa dve pobede iz tri meča, dok su crveno-beli na poslednjem mestu sa jednom pobedom iz tri susreta.

0
0

5 Komentara

  1. Koliki je kapacitet institucije pa ima tim u Atini, Istanbulu i Beogradu.

    Naravno da ne može prejak tim u Beogradu. Divno je crvenog mutanta tući iz svih sportskih orudja.

    Žoc odvali boraniju. Bogdane vrati im sve… Napuni.

    0
    0
    Odgovori
  2. pa bas se u tvom komentaru vidi koliko su neizlecivi, sledeci put procitaj tekst a ne samo naslov volino

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter