1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

JOŠ LOŠIH VESTI ZA PARTIZAN: Teška povreda Balažica, nešto lakša Abubakara

Objavljeno: 05.11.15 u 23:36

Pored toga što su njihovi ljubimci ubedljivo poraženi od Atletika u meču 4. kola Lige Evrope za navijače Partizana stiže još loših vesti iz Baskije.

Naime, dvojica prvotimaca – Gregor Balažic i Abubakar Oumaru su u večerašnjem meču doživeli povrede nakon kojih će morati da pauziraju.

Gore je prošao Slovenac koji je, kako javlja izveštač Arena Sporta, pokidao prednje ukrštene ligamente i očekuje ga višemesečna pauza odnosno verovatno je za njega sezona završena.

Kamerunac je doživeo povredu zadnje lože pa će i on morati na bolovanje, ali daleko kraće odnosno očekuje se da preskoči nekoliko narednih utakmica.

Tokom dana je u Balbau bilo i određenih incidenata odnosno grupa navijača Partizana koja je došla iz Francuske napadnuta je od pristalica domaćeg kluba.

0
0

1 Komentara

  1. Zao mi Balazica kao i svakog drugog fudbalera ili sportistu,kad dozive tako tesku povredu.Izdrzi majstore i sto pre se vrati na teren,ipak je to tvoje radno mesto.Podrska od Zvezdasa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter