0
Evrokupovi

BIZARNO: Utakmica Olimpik Marsej-Braga se odlaže zbog krađe kopački?!

Objavljeno: 05.11.15 u 17:55

Potpuno neverovatna situacija u Francuskoj uoči večerašnjeg duela Lige Evrope.

Ovo još nismo čuli, i to ne u tako važnom duelu kakav je meč četvrtog kola Lige Evrope između Olimpika iz Marseja i portugalske Brage. I kako je ostalo vrlo malo vremena do planiranog početka, vrlo je verovatno da će se ovaj meč odložiti.

Naime, gostujuća ekspedicija je u Francuskoj doživela bizarnu situaciju te su igračima pokradene kopačke – bukvalno sve do jedne!

To se desilo posle jučerašnjeg zvaničnog treninga u Marseju, kada je ekonom portugalske ekipe svu opremu ostavio u svlačionici namenjenoj gostujućim fudbalerima. Neverovatno zvuči to da su tokom noći nestale sve do jedne kopačke, a da nema dokaza o provali, odnosno, nasilnom ulasku u prostoriju.

Policija je izvršila uviđaj, a dokaza o provali nema, s obzirom da je brava ostala netaknuta, a ni čuvar koji je celu noć proveo u blizini nije primetio nikakva neobična dešavanja.

Olimpik Marsej je u maniru velikog kluba ponudio Portugalcima avion do domovine kako bi se nabavile igračima kopačke do večerašnjeg meča, ali portugalski mediji javljaju da će Braga ipak tražiti odlaganje utakmice.

A do njenog planiranog početka je ostalo još svega sat vremena, zakazana je za 19 časova…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter