3
Domaći fudbal

OGLASILA SE ZVEZDA: Menadžerima jasno stavljeno na znanje da se ne muvaju oko Kataija!

Objavljeno: 04.11.15 u 14:38

Posle frke između Aleksandra Kataija i menadžera Boška Jankovića, oglasila se Crvena zvezda.

Pošto je vezista obavestio klub o tome šta se dogodilo, reagovao je predsednik Svetozar Mijailović.

-Svima nama u klubu je jako važno da svi igrači budu fokusirani samo na svoje profesionalne obaveze. Nećemo dozvoliti bilo kome, a najmanje menadžerima, da uznemirava naše igrače, jer smo na dobrom putu da osvojimo šampionsku titulu. Crvena zvezda je veliki klub i učiniće sve da zaštiti svakog svog igrača od bilo kakvih napada sa strane. Ničiji privatni interes ne može biti iznad interesa Crvene zvezde – poručio je Mijailović za klupski sajt.

Prema dogovoru, 50 posto od obeštećenja pripada Kataiju, ali samo do visine transfera od 900.000 evra. Sve preko toga pripada Crvenoj zvezdi. Najbolji strelac Superlige oprostio je Olimpijakosu 300 hiljada evra kada je potpisivao za Crvenu zvezdu, a sada može da uzme 450.000.

Katai se biti Zvezdin igrač do kraja narednog ciklusa kvalifikacija.

-Aleksandar Katai svakako ne može da ide iz Crvene zvezde pre završetka kvalifikacija za Ligu Šampiona 31. avgusta sledeće godine, tako da nema potrebe da se menadžeri muvaju oko njega. On je poslednji igrač koji može napustiti Crvenu zvezdu. Nama je jedino važno da Katai bude srećan i zadovoljan u Crvenoj zvezdi i fokusiran samo na treninge i što bolje igre. Tako će i biti – zaključio je Mijailović.

A i danas je u centru pažnje Marko Grujić, rame uz rame as jednom legendom.

0
0

3 Komentara

  1. „Odlazeca uprava“, nikako ne moze da se pomiri sa tom cinjenicom i da vise ONI nece uzimati proviziju, vec neko DRUGI…LESINARI I HIJENE SE OTIMAJU I UJEDAJU IZMEDJU SEBE, TRAZECI SVOJ DEO..!!! .. AV AV AV AV..PSI LAJU NA KARAVANE, A KARAVANI PROLAZE.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jel mnogo boli ono od sinoc i od 12.Septembra?Pucas od muke i od besa,varnicis na sve strane a minus je sve veci i tonete sve dublje jer su dosle stvari na svoje mesto.Lepo si uporedio,vi kao lesinari i hijene se otimate u ujedate izmedju sebe,jedni su za Duloa,drugi za Bozica,treci za Druloa,cetvrti za Kizu…ti lajes svakog dana na Zvezdu a ona hita ka titulama u svim sportovima jer joj samo one i pripadaju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter