9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI KRIVCI: Vučeliću za loše rezultate Partizana odgovorne kladionice, kafane i Andrija Živković

Objavljeno: 04.11.15 u 20:28

Jedan od potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan i od skoro predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić kao da ne može da odoli da u svakom medijskom nastupu isproziva igrače.

Tako je pred put u Bilbao na duel Atletiku ovaj funkcioner pronašao još krivaca za loše rezultate tima.

– Raspoloženje stvoreno posle BATE Borisova, koje je kreirano u kafićima i kladionicama, ušlo je i u svlačionicu. I tu je krenulo urušavanje kluba. Poraz od Belorusa je teško primljen i izvazvao je lančane posledice. Da je naš najbolji igraè, Andrija Živković, jedini koji pravi razliku, od tri šanse rešio jednu – verovatno bismo sada drugačije pričali, kaže Vučelić.

Na pitanje o odgovornosti uprave imao je takođe spreman odgovor.

– Uvek počinjem sa upravom. Snosimo moralnu odgovornost… Savest nam je mirna, ne možemo odmah da ispravimo jednu razvalinu, klub je bio zapušten. U sportskom delu je bilo mnogo teških podbačaja, a tu su igrači glavni. Znate, kad imate pozorište uprava nije kriva ako glumci odigraju loše, rekao je u izjavi za Novosti potpredsednik Partizana.

Pročitajte i šta je povodom sve češćih optužbi iz kluba čelnicima Partizana poručio otac Andrije Živkovića.

0
0

9 Komentara

  1. Lupas Vucelicu jer da taj isti Andrija nije dao onaj majstorski gol protiv Steaue ne bi mi ni dosli do Bate Borisova nego si ti trebao da odresis kesu i dovedes 3 jaka igraca stopera,jednog iz sredine i jos jednog napadaca i das po milionce i bili bi u LS.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne bi vi dosli do Bate nikad,da vam sudija nije dunuo vetar u ledja,kad je iskljucio onog Rumuna a kasnije onaj glupan dao autogol.

      0
      0
      Odgovori
  2. Za ovo sto se dogadja u Partizanu,najveci krivci su UPRAVA, a razlog: LOSE ODRADJEN PRELAZNI ROK. I neka ne pominje bilo ko iz uprave Zivkovica, fudbaler moze da ima los dan,ili neki period lose igre, ali uprava je ta koja nebi trebala da kiksira u prelaznom roku, vec da svako krizno mesto u timu popune kvalitetnim igracima, a ako nemaju i neznaju kako, neka ustupe klub sportistima koji ce to znati,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cim nema Karadzica da vam duva u jedra vi ne znate gde udarate. Najbolje da ste za sportskog direktora stavili Tumbasa on vas najbolje poznaje

    0
    0
    Odgovori
  4. SNS-ovci-izdajnici–napolje iz kluba , u celom SD Partizan su izvrsene smene kako bi ovi SNS -kadrovi koji su u koaliciji sa strankom Delija kako rece abolirani–pa su cak i predsednika SD Partizan DV SMENILI JEDINOG COVEKA KOJI JE IMAO MU,A daim se suprotstavi, unistili kompletno SD Partizan U Zvezdi lazni dr. Poternica olicenje postenja poznato i inerpolu, u Partizanu lopovcine resile da uniste srpski fudbal. Ima le neko od postenih legendi oba kluba koji bi vodili klubove u nove pobede

    0
    0
    Odgovori
    • Penzosu,glodaru do koske,ti li si?
      Ovakve budalastine samo vas dvojica pisete…ili vam se pridruzio jos neki raspali glodar,kome su sinoc kosarkasi jos vise nabili kompleks.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter