1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV: Na raspolaganju sam igračima, ne mogu da zaborave da igraju fudbal!

Objavljeno: 04.11.15 u 12:34

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev ima pune ruke posla od povratka u Humsku. Crno-beli poodavno ne igraju onako kako se od njih očekuje.

Od kako je seo u fotelju zabeležen je trijumf, pa poraz. Na redu je remi.

– Odlično. Hajde da u prve tri utakmice ispucamo sva tri znaka. Potpisujem – reče Iliev, svestan koliko bi remi u Bilbau značio.

Predaha gotovo da nema.

– Na stadionu i na „Teleoptiku” sam 24 sata. Radi se jako, s voljom. Svi smo svesni „svega”. Daćemo sve što je u našoj moći da prođemo u drugi krug Lige Evrope, prezimimo u kupu, popravimo plasman u prvenstvu – priča Iliev za Žurnal i nastavlja:

– Potrebni su nam mir i podrška. Igrači je imaju, hoću da im vratim i samopouzdanje. Znaju da su kvalitetni, to su dokazali u Evropi. Uvek sam uz njih, kad prođe jesen uradićemo temeljnu analizu.

očekuje se da Drulović počnje sa ofanzivnijem fudbalom?

– Na Upravnom odboru smo analizirali situaciju, pričali o potencijalnim varijantama. Davali smo mišljenja, ne samo ja. Ljubinko je odličan trener, sjajan čovek, zadovoljstvo mi je da sarađujemo. Ja odgovaram za svoje postupke, on za svoje.

Vi najbolje razumete igrače?

– Fudbalerima sam dao do znanja da sam tu za njih 24 časa. Ako imaju problem, poželjno je da ga iznesu. Ne mogu da zaborave da igraju fudbal za mesec dana – zaključio je Iliev.

Partizan je otputovao za Bilbao, a pogledajte na koje igrače računa Ljbinko Drulović, kao i koji su to novi detalji u slučaju Andrije Živkovića i zašto se spominje sud.

0
0

1 Komentara

  1. Kako čovek ima glupu facu i pojavu. Sinoć sam ga slušao priča kao narkoman koji nema 8.razreda osnovne. On je nastavak Vazurinog uništavanja i ponižavanja Partizana. Zamisli kada takav čovek vodi pregovore sa menadžerima. Glupo se ceri i gluposti valja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter