2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO NA BELO: Ko pravi selfi, a ko ‘tera’ modu? (FOTO)

Objavljeno: 04.11.15 u 15:53

Partizan sutra od 21.05 igra meč 4. kola Lige Evrope, u Bilbau, sa Atletikom.

Meč dočekuju posle još jednog neuspeha i poraza od Metalca u domaćem šampionatu. Podigla se velika prašina oko selfija dvojice Bugarina napravljena uoči tog meča, oglašavali su se čak i iz kluba tim povodom. Pošto nisu kažnjeni, navijači Partizana će i dalje biti u prilici da gledaju selfije po društvenim mrežama:

Bandalovski i ovoga puta Trujić u glavnim ulogama, na putu za Bilbao:

Foto: Instagram/bandalovski2

Neko pravi selfi, a neko ‘tera’ modu:

 

A photo posted by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Izvor: YouTube/Partizanbelgrade

Crno-beli će danas imati i jednu posetu. Valjda će uroditi plodom… 

Navijačima se ne sviđa što ovakve stvari izbijaju u prvi plan zahvaljujući društvenim mrežama, ali će zato biti zadovoljni povratkom jednog igrača.

A crno-beli nisu zaboravili da igraju fudbal, reče neko ko je 24 sata na stadionu.

0
0

2 Komentara

  1. Fofana se vraca u Partizan. Na prolece dolazi do preokreta, ovo sto je sa Zvezdom,najverovatnije da se malo poraduju i oni. Ta pojacanja koja su doveli,od para zive,a ne od srece u Zvezdi,na kasama u prodavnici ne primaju srece,pa ni srecke iz Zvezde,da ih imaju,treba pokrice,grobari, najbolje bi bilo kad sretnete,ili da potrazite u BG Ibanjeza,Donalda,i Vieru i da im kazete,da je najbolje ohrabrenje i opcija,na zimu PUT POD NOGE I ODLAZAK IZ ZVEZDE U ITALIJU,SPANIJU,bolje bi cak bilo da i u Partizan dodju kao KLEO,koji je time napravio sebi pravi potez u karijeri,prevedite im ovo na vreme,jer Zvezda nece jos dugo ovako,igraci zive od zarade,a ne od skandiranja i tapsanja po ramenu,pozdrav. Najverovatnije titula ce na kraju ostati u Partizanu,na kraju prolecne sezone.pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter