0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP PARIZ: Troicki napravio neverovatan preokret

Objavljeno: 04.11.15 u 21:25

U meču punom uzbuđenja Viktor Troicki se plasirao u 3. kolo Mastersa u Parizu pošto je savladao Felisijana Lopeza sa 2:1, po setovima 6:7, 7:5, 6:4, posle dva sata i 48 minuta igre.

Odlično je naš igrač počeo meč, napravio jedan brejk, imao priliku i za drugi, ali činilo se da će prednost od 4:1 biti dovoljna da osvoji taj deo igre. Međutim, Španac je na volšeban način uspeo da se iščupa pošto je neutralisao čak 10 brejk prilika do kojih je došao Troicki, dok je on sa druge strane iskoristio jednu od tri i tako uveo set u taj-brejk u kojem je bio bolji rival.

Tada je usledio potpuni pad u igri Troickog koji je u drugom setu izgubo prva četiri gema, a u petom je Lopez došao do 40:0. Tada se dogodilo neverovatni preokret, malo po malo Troicki je najpre smanjio zaostatak, potom izjednačio da bi pri rezultatu 5:5 napravio treći brejk, a potom servirao za izjednačenje u setovima koje se i desilo.

Napravio je Španac brejk na startu trećeg seta i uz dva gema osvojena na svoj servis poveo je sa 3:0, ali je ponovo ta prednost bila kobna po njega jer je baš tada Troicki dodao gas i osvojio je šest od narednih sedam gemova za plasman u narednu rundu.

Za plasman u četvrtfinale naš teniser će se boriti protiv Švajcarca Stanislasa Vavrinke koji je ranije tokom dana savladao Bernarda Tomića sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter