1
Domaći fudbal

FOTO: SPF 'NEZAVISNOST'

‘U ZATVORU SU BOLJI USLOVI’: Kako živi prosečan profesionalni fudbaler u Srbiji? (FOTO)

Objavljeno: 03.11.15 u 16:08

Zaista ove slike deluju žalosno. A možda je to i zaista realnost srpskog fudbala.

Četvorica fudbalera Jagodine Mladen Popović, Frensis Kjereme, Aleksandar Stojimirović i kapiten Aleksandar Filipović doživeli su sudbinu da ih stanodavac izbaci na ulicu, jer Fudbalski klub nije izmirio dugovanja prema njemu.

Predsednik Jagodine Zoran Milanović požalio se da Crvena zvezda još uvek duguje veliki novac za procenat od prodaje golmana Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva. U pitanu je cifra od 625.000 evra, što onemogućava rad Jagodinaca.

Jedan od tih stanova, otkrio je Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’, gotovo da nije za upotrebu, s obzirom na nedostatak higijene u njemu i opštih uslova za život. Pogotovo što je jedan od igrača tu boravio sa porodicom i malom decom.

– FK Jagodina je ponudila novi smeštaj igraču koji ima porodicu i koji je pre par dana izbačen iz stana… Smeštaj je takav da nije dostojan jednog profesionalnog fudbalera.. Ponižavajuće, u zatvoru imaju bolje uslove za život.. Pogledajte i uverite se sami… Dokle je stigao srpski fudbal pa to je za neverovati… – piše na fejsbuk profilu Sindikata ‘Nezavisnost’.

A onda je Sindikat ‘Nezavisnost’ objavio i fotografije našeg fudbalera iz druge slovačke lige uz komentar da njegov stan u odnosu na onaj u Jagodini kao da igra za Mančester Junajted.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter