6
Evrokupovi

BUKTI U ATINI: Uhapšen 41 navijač Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.15 u 13:33

Kao što se i moglo očekivati i, bilo je najavljeno, u Atini su buknuli veliki sukobi između navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba.

Grupa navijača Crvene zvezde, koji su doputovali u Atinu da zajedno sa pristalicama Olimpijakosa navijaju protiv zagrebačkog Dinama u Ligu šampiona uhapšeni su jer je policija kod njih pronašsla palice, gvozdene šipke i baklje.

Kako prenose hrvatski list Jutarnji i portali Indeks, grčka policija uhapsila je 41 navijača Zvezde, od ukupno oko 300 koji su stigli u Atinu.

Do prvog većeg incidenta došlo je sinoć kada je oko 30 osoba napalo taksi u kojem su bila četvorica pripadnika Bed Blu Bojsa. 

Uprava Olimpijakosa strahuje da bi do nereda moglo da dođe i tribinama jer su Zagrepčani dobili podršku navijača Panatinaikosa.

Utakmica 4. kola Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinama igra se sutra od 20.45 sati.

0
0

6 Komentara

  1. ..“RODJENI“ SU I NASTALI NA NEMORALU, NEREDU, INCESTU, KRADJI I PORAZAVAJUCOJ OSMANLIJSKOJ OKUPACIJI SRBIJE, LOPOVLUK, SPLETKARENJE, SPIN I LAZ JE NJIHOV FAH, TVORCI NEREDA I ANARHIJE ZARAD LAKSEG BITISANJA I SNALAZENJA U HAOSU I RASULU !!! STOP CIGANIZACIJI I ANARHIJI SRBIJE POTPOMOGNUTIM SINOM JUDE PO ZADATKU DA UZ NJIHOVU POMOC I NEZNANJU, RAZORE SRBIJU !!! STOP OKUPACIJI I TOTALITARIZMU-SLOBODA PARTIZANU I SRBIJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter