1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UZ SVOJ PARTIZAN I KAD NE IGRA: Što niko nije javio Lovernju da se derbi ne igra danas!? (FOTO)

Objavljeno: 02.11.15 u 19:26

Nekadašnji kapiten Partizana i miljenik Grobara Žofri Lovernj naoštrio se da danas bodri svoje crno-bele, verovatno ne znajući da je derbi pomeren za dan kasnije

Lovernj je na svom Tviteru na srpskom jeziku napisao “Večeras imaću nešto da gledam“, doduše uz jednu malu slovnu grešku, ali to mu je još kako dozvoljeno s obzirom na to da je stranac, a naša gramatika nimalo laka.

Lovernj se našao u centru pažnje, Grobari mu, naravno, nisu zamerili na ovom malom lapsusu, naprotiv, usledile su brojne poruke da je derbi pomeren i da u utorak bude uz svoje crno-bele.

Lovernj je nekoliko sati kasnije “retvitovao“ jednu poruku “Sutra, brate, sutra. Gazimo ih sutra“ i najavio da će biti uz svoj Partizan u velikom derbiju protiv Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

  1. Žofri mega car! On, Vesterman, Veseli, i mnoga druga deca zahvalna do kraja života jer znaju šta su dobili. Bolji ljudi, vrhunski košarkaši a osećaju se kao Srbi:)

    Ne bi niko ni odlazio iz kuće da je zdrava Srbija…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter