5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Važno je da igrači osete podršku navijača

Objavljeno: 02.11.15 u 13:11

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je danas da ekipa, uprkos svim problemima, prvi ovosezonski duel sa Partizanom dočekuje sa velikom željom da pobedi.

– Naravno da smo svi svesni da utakmica Crvena zvezde i Partizana nije obična i ovom duelu pristupamo adekvatno i shodno našim ambicijama. Partizan je pred početak sezone bio u problemima, ali su postepeno gradili tim, došao je Džons, možda i Andrić bude igrao. Mladi momci žele da se dokažu i izuzetno poštujem sve što je Partizan uradio i šta znaci u svetu košarke, rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

On je priznao da ekipa na terenu ne izgleda ni blizu onoga kako bi želeo.

– Kao da smo u septembru i da je početak priprema. Imamo dva nova igrača, Milera i Štimca, želja je da ih kroz treninge što brže uklopimo. Pritom, ostali smo bez Dangubića i Mitrovića, koji su projektovani da budu nosioci igre. Nije lako doći do kvaliteta za koji se može reći da je maksimum ovog tima.

Radonjić je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu timu da prebrodi krizu.

– Važno je da igrači osete podršku i da zajedno dođemo.do pobede nad Partizanom. Sastav koji izađe na terenu moraće da pruži maksimum u ovom trenutku, naglasio je Radonjić.

Zvezdin trener je diplomatski prokomentarisao priče o povratku Markusa Vilijamsa.

– Očekujem od igrača koji su tu da budu bolji. Sutra je potpuni fokus na utakmici i sve drugo nije u prvom planu. Iskren da budem, mnogo toga se piše, priča, analizira. Ja kao trener osćam koliko je teško i koliki je pritsak. Pritisak nije pred Partizan, pritisak osećamo svaki dan. Imamo puno igrača koji će prvi put nastupiti u derbiju.

O činjenici da Partizan posle duže vremena neće voditi Duško Vujošević, Radonjić je rekao:

– Imam previše svojih problema da bih mislio o tome, naglasio je Radonjić, koji nije hteo da stavlja akcenat na priče o smeni i podršci prvog čoveka kluba Nebojše Čovića.

Utakmica devetog kola ABA lige između CRvene zvezde i Partizana igra se sutra od 18 sati u Pioniru.

Pročitajte i koliko će gostujućih odnosno navijača Partizana biti u hali Pionir.

0
0

5 Komentara

  1. „Osetice“ po DRSKU navijaca, ako nastavite sa brukanjem od strane mutanta Srbiju, A BUDZET NEOGRANICEN !!! RADONJA, AJD’ LEPO KLEKNI, SAGNI GLAVU, PREKRSTI SE I POMOLI GROBARIMA I PARTIZANU NA JOS JEDNOM SUDNJEM DANU-KOJI SLEDI, DA VAS ZAUVEK „ZALEDI“, SA SVIM RENTIRANIM NAVIJACICAMA I ORGANIMA JUDE I ZLA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nosicemo lonce Metalac umjesto bubnjeva ⚪️⚪️⚪️⚪️ Bice to rapsodija! A mi, za razliku od vas, ne batinamo svoje igrace. Nismo isti komsije, ne ne! I zapamti-ostaces zauvek komsija mali-!!!

      0
      0
      Odgovori
    • „Grobar do koske“ je ustvari bot koji radi za Covica sa ciljem da paznju navijaca koji opravdano negoduju usmeri u drugu stranu .
      A „radonjizam“je kolega sa istim zadatkom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter