4
Košarka

FOTO: STARSPORT

PAO(K) DOGOVOR: Sofo će u Solunu igrati za ‘kikiriki’

Objavljeno: 02.11.15 u 00:31

Nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Crvenom zvezdom grčki centar Sofoklis Skorcanitis već je pronašao novi angažman.

Kao što se prethodnih dana i nagađalo sada već bivši igrač srpskog šampiona karijeru će nastaviti u solunskom PAOK-u za koji bi mogao da debituje narednog vikenda u duelu sa Olimpijakosom.

Kako prenosi portal SentraGoal.gr Skorcanitis će u svom novom klubu imati daleko manju platu od one koja mu je bila previđena u Crvenoj zvezdi odnosno mesečna primanja će mu iznositi 9.000 evra.

FOTO: Printscreen/SentraGoal.gr
FOTO: Printscreen/SentraGoal.gr

Prema određenim informacijama koje su kružile u medijima Crvena zvezda i Sofoklis Skorcanitis su letos potpisali jednogodišnji ugovor vredan 325.000 evra što bi u prevodu značilo da mu je u beogradskom klubu mesečna plata iznosila gotovo 30.000 evra odnosno tri puta više.

Naravno, Skorcanitis je tražio da u ugovor sa solunskim klubom bude ubačena i klauzula prema kojoj on može da napusti ekipu ukoliko dobije ponudu nekog evroligaša.

0
0

4 Komentara

  1. jel vas peče jel vas boli to što zvezdu iz pepela diže Čoki,Hteli ste i u fudbalu da nas satrete ali nije vam se dalo zajebo vas vaš proračun gadno……

    0
    0
    Odgovori
  2. ..drustvenih para „baceno“, zbog „odlicne“ procene TRENERCINE I GAZDE MU, COKIJA I RADONJE…PACENICI UGASENOG KLUBA, KOJI BI DA BUDU KK PARTIZAN, ALI NI ZA 1000 GODINA TO NIKOME NECE POCI ZA RUKOM, JEDAN I JEDINI, NEPONOVLJIVI I NAJUSPESNIJI, SVETINJA I IKONA SRPSKE KOSARKE-KK PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter