7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZA HOTSPORT: Ne moram da glumim dobrog dečka, ne dam na svoje igrače i da mi neko psuje majku!

Objavljeno: 02.11.15 u 19:10
Trener Borca Nenad Lalatović izbio je u centar pažnje javnosti nakon incidenta u Nišu posle trijumfa čačanskog kluba nad Radničkim od 1:0.
 
 

Naime, nedugo posle poslednjeg zvižduka sudije Lalatović se našao u verobalnom klinču sa predstavnicima Radničkog u kojem je sa obe strane izgovoreno mnoštvo nepristojnih reči.
 
Nenad Lalatović u razgovoru za HotSport ističe da je svestan da je sebi dozvolio impulsivnu reakciju, ali naglašava da će uvek u svakom trenutku da stane u zaštitu svojih momaka.

– U Srbiji svi vole da pišu kada se nešto negativno dogodi – počinje priču Nenad Lalatović koji vrlo brzo prelazi na stvar:

– Sve zanima šta se dogodilo… Jednostavno, posle naše pobede moji igrači su počeli da slave, bili su bučni, a u tunelu je odmah počelo vređanje od strane predstavnika niškog kluba. To jednostavno ne dozvoljavam i to kod mene ne može – kaže Lalatović.

 
– Ja sam reagovao kako sam reagovao, žao mi je zbog toga, ali nikome neću dozvoliti da vređa moje igrače, ali ni moju majku i da koristi takve reči kakve je koristio. U restriktivan prostor ušao je bivši predsednik kluba koji nema nikakvih prava da se u njemu nalazi – objašnjava Lalatović.
 
– Sve se dogodilo zbog toga što su se oni spremali za pobedu i da time preuzmu drugo mesto što im mi nismo dozvolili. Oni su smatrali da će biti drugi po prvi put posle duže od 20 godina. Ali, mi smo opstali na drugoj poziciji. U Srbiji svi glume dobre momke. Ja možda nisam dobar momak, možda sam preterao, ali svi znaju kakav sam i onakvo ponašanje neću dozvoliti nikome – naglašava Lalatović.
 
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
 Šef struke čačanskog kluba potom se okrenuo i na tešku materijalnu situaciju koja vlada u klubu.

– To što je Borac drugi uprkos svim problemima, to je ono o čemu bi trebalo da se piše. Uz Crvenu zvezdu, Borac je apsolutni hit prvenstva. Ovo je najuspešnija generacija u istoriji kluba, atmosfera u klubu je sjajna, a ja sam dobio tu čast i privilegiju da budem najuspešniji trener u istoriji kluba – ističe Lalatović.
 
Mladi stručnjak se tokom prethodnih nedelja nalazio na rubu odlaska iz Borca zbog finasijske krize.
 
– Ostao sam, ali su ostali i problemi. Igračima se i dalje duguje čak sedam premija i dve plate. Bilo je obećanja uprave da će deo premija biti isplaćen, ali su momci dobili tek pola premije. Videćemo šta će se događati tokom zime. Ja imam ugovor do 15. decembra, a u klubu ću ostati samo ako se sredi finasijska situacija i ako uprava ne bude menjala tim – jasan je ovaj stručnjak.
 
Uprkos činjenici da se Borac našao na drugoj poziciji na kojoj je tokom većeg dela šampionata, Lalatović kaže da ovakvi rezultati njegovog tima nisu realno ogledalo stanja stvari u srpskom fudbalu.

– Nama je primarni cilj da obezbedimo sebi plej-of, što znači da se nađemo među prvih osam ekipa. Realno je da će nas Partzan u jednom trenutku preteći. Ali, ako se ekipa zadrži na okupu, možda ni plasman u Evropu nije daleko – podvukao je Lalatović.

 
0
0

7 Komentara

  1. Nevaspitano stvorenje. Zamisli ti njega gostujuca publika ga psovala, vredjala…
    A sta je trebalo da ga daruju cvecem i aplauzom. Misli da je neka trenerska velicina a najuliril ga iz zvezde i sa severa g…om motkom.
    Nepismeno stvorenje neemancipovano

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj ima mu.a da se pojavljuje u javnost. Sramota od coveka, sta on misli, i umislja , sta misli kada bi na nekom stadionu publika koja skandira protiv trenera i ima ih 50 000 gledalaca , trener usao u verbalni duel sa svih 50000 ljudi. zA normalnog pre svega coveka a posle trenera, povike sa tribina ne treba da cuje, jedino treba da ga interesuje tim i igra, a ovog pisoplotonju, koji izigrava facu , a ustvari je prostacina, treba proterati iz fudbala i sporta. Jer trener nije samo trener, vec i pedagog i vaspitac, treba tu decu izvesti na pravi put, treba od njih stvoriti pre svega dobre ljude, da li ovakva prostacina to ume i moze, da li svoju decu prostacina na ovakav nacin vaspitava. mucno mi je i ime da mu spominjem jer odavno mu nije mesto tu gde je na mestu trenera vaspitaca i pedagoga, inace neotesanko je poznat i sklon takvom ponasanju i incidentima—.vrlo mali mali mali covek

    0
    0
    Odgovori
  3. Psuju i drugim trenerima svuda kada gostuju sto nije dobro ali niko od trenera ne reaguje kao ovo govedo. U Krusevac je bio jos gori ali ko sme da kazni trenera Crvene, zeta Milije ?!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa sta ako reaguje,covek neda na sebe i na svoje igrace,sta je tu lose.Bori se za svoj tim i ne trpi nepravdu.Bio sam u Krusevcu kad se to desilo i stvarno su ga vredjali sa tog dela tribina i psovali,samo zato sto se covek bunio kod sudije,koji je tada Zvezdu ostetio za dva cista penala.Uzvratio im je kako su i zasluzili.Takodje znam i da je ovaj bivsi predsednik Radnickog,najvece govedo iz sveta fudbala u ovom delu Srbije.Covek nema pojma o fudbalu,muvao se u klubu i nmesetario na sve nacine sa nekim igracima koji su dolazili i odlazili a da nisu sastavili ni dve utakmice.Lokaalni politicar bez trunke kredibiliteta,sakriva se iza svoje stranke.

      0
      0
      Odgovori
      • Zvezdasu cuti! Da je u pitanju neki partizanov trener ti ne bi tako razmisljao. Ne mogu da verujem da si protiv svog grada,svog kluba,da ti je draga pobeda Borca u Nisu. Eh ala smo mi srbi naopak narod…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter