6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IMA ZA KAFU, NEMA ZA STRUJU: Marakana u mraku

Objavljeno: 02.11.15 u 14:09

Pre samo nekoliko dana trener Crvene zvezde Miodrag Božović požalio se na lošu finansijsku situaciju u klubu plastičnim primerom da mu nije uslišena čak ni želja za šoljicom kafe.

Nove pobede su izgleda donele i kafu na Marakanu, ali ne i dovoljno novca da se izmire obaveze prema Elektro-privredi Srbije pošto je prema pisanju lista Alo Zvezdi isključena struja.

Kako tvrdi predsednik kluba to će biti samo privremeno i nema bojazni da će duel protiv Metalca biti odigran prema ranije utvrđšenom rasporedu.

– Trenutno nema struje, ali biće za sat, sat i po. Imali smo problem oko reprograma sa Elektrodistribucijom, nismo to uradili kako treba, ali napravićemo dogovor. Oèekujem da uskoro sve bude u najboljem redu, rekao je Mijailović za Alo.

Crvena zvezda posle 16 odigranih kola u Superligi Srbije ima čak 14 bodova više od drugoplasiranog Borca odnosno 19 od najljućeg rivala Partizana.

0
0

6 Komentara

  1. Glupo bi bilo da Turci nemaju za TURSKU KAFU, a sto se „struje“ tice, MRAKana je vec DECENIJAMA U MRAKU, ZAHVALJUJUCI SOPSTVENIM „LEGENDAMA“ KLUBA, KAO I KK KOJI JE DV UGASIO..!!! Struja jaka UBILA LUDAKA !!! POLAKO ALI SIGURNO SMO IH VRATILI U MRAK, U NJIHOVO PRIRODNO „MRACNO“ STANISTE, BEZ STRUJE, BEZ VODE I SAPUNA, -U CERGU !!! .!. XXAAXXAA .!. ..USKORO VAM I SHEIKOVI KONJI STIZU, ZA KOMPLETAN UGODJAJ I PRIRODAN AMBIJENT, DA U NJEMU U NAREDNIM DECENIJAMA „UZIVATE“ I SKONCATE „SRECNI“ PRED OGLEDALOM ISTINE I BOZIJE PRAVDE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter