1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA ULICI: Fudbaleri Jagodine izbačeni iz stana!

Objavljeno: 01.11.15 u 11:50

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ saopštio je danas da su četiri fudbalera Jagodine izbačena iz stanova jer klub nije plaćao obaveze, iako je po ugovoru to morao da uradi.

– Igrači koji su izbačeni na ulicu jer FK Jagodina nije plaćao svoje obaveze zajmodavcu stanova su kapiten Aleksandar Filipović, Mladen Popović, Aleksandar Stojimirović i Frensis Kjereme. Da vas podsetimo da je predsednik FK Jagodina (Goran Milanović) ujedno i potpredsednik FSS… I taj sutra treba da odlučuje o tome šta treba a šta ne treba uraditi… To može samo u srpskom fudbalu i nigde više u svetu – istakli su u sindikatu Nezavisnost.

Jagodina danas od 14 časova gostuje u Lučanima.

0
0

1 Komentara

  1. Srce mi se pretrgnu od zalosti za izbacene fudbalere iz stanova koje cela Srbija placa a stanari tih stanova ne zasluzuju ni drvo iznad glave a ne kamoli krov.
    Lepo kaze „Udruzenje Profesionalnih….“ sto bi trebalo da znaci da su to sve sami eksperti, da rade svoj posao kako treba i sa znanjem.
    Dovedite te profesionalce negde pred kamere i popricajte malo s njima da pokazu prvo svoj recnik, onda kulturu, znanje ….. bar nesto za cime bi iko mogao da im pozvidi osim na gluposti i ogranicenosti, karantinu svojih mozgova….!
    Kad ste pisali o nekom radniku koji je izbacen iz stana zajedno sa decom….! Nikada niti ce te ikada i pisati jer hej radnik nije fudbaler !!!
    Do juce smo citali kako fudbaleri Zvezde i Partizana ne primaju plate i da su im te i onako premale i ako ih ne primaju te bukvalno gladuju vozeci se u skupim automobilima …..! I onda se desi Stojke koji se razveo sa zenom i zapanjujucom presudom da bata-Stojke mora da placa alimentaiju od bezmalo 20.000.00 Evra !!!!! MESECNO !!!!
    GLADAN FUDBALER !!!!!
    Prestanite vise da pisete o glupostima i glupacima koji neznaju ni jednu prostoprosirenu reenicu da izgovore a da nije protkana nepismenoscu i budalastinama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter