6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV ODGOVOR GROFU: Stalno mi govori da pojma nemam, aj sad da ga čujem!

Objavljeno: 01.11.15 u 09:19

‘Zlatni orlić’ i Zvezdin univerzalac Vukašin Jovanović brzo je odgovorio Miodragu Grofu Božoviću na prozivku da „nema pojma“.

Mladi štoper je posle sjajne akcije postigao gol, što je bilo dovoljno da odgovori šefu stučnog štaba.

– Mislim da sam mu dokazao da nije u pravu, jer je govorio da ne znam ništa, redovno mi kaže da pojma nemam, mislim da sam ga razuverio – rekao je Jovanović, a potom je nastavio:

Grof je neverovatan čovek, fenomenalno je sarađivati sa njim jer je sjajan dasa i trener. U to smo se uverili. On nas drži pričom, ako ovako nastavimo, možemo daleko da doguramo.

Miodrag Grof Božović je sinoć briljirao sa izjavama posle meča sa OFK Beogradom, koji je Crvena zvezda rešila u svoju korist 4:1.

0
0

6 Komentara

  1. Kako se ovi grobari primaju.Nikad necete biti kao ZVEZDA,samo mozete da budete ljubomorni da komentarisete nase vesti,sto vas vise ima to ste ljubomorniji, samo napred….

    0
    0
    Odgovori
  2. ovaj grobar do koske lik stvarno nema blama,ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis svoj klub,pozabavi se malo stvarima u vasem dvoristu osim sto gledas u stalno u tudje

    0
    0
    Odgovori
  3. ..“On nas DRZI PRICOM..“, normalno, a sa cim bi drugo i mogao, SVI KREDITI SU VAM ODAVNO POTROSENI (pokradeni..), SAMO VAM JE ORGAN „govora“ OSTAO-JEZIK i SPIN, OBMANA, PREVARA I LAZ za NEOBRAZOVANE, NEUKE I UBOGE NARODNE „MASE“ sa SMETLISTA SRAMNE VAM ISTORIJE , ako BOG DA, OPET CETE U ISTORIJU-SRAMA I BRUKE, UDZBENIKE ZA KRADJE i PRONEVERE OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI KLUBA SA MRAKane !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ljudi, pročitajte na netu definiciju internet bota ili trola. Ovaj grobar do koske je to. Neki balavac koji lupi nešto i gleda kako se ljudi lože. Ne obraćajte pažnju na njega, ignorišite ga i videćete kako će se vratiti u rupu iz koje je izašao…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter