6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ NA PITANJE O OSTAVCI: Nisam razumeo pitanje!

Objavljeno: 01.11.15 u 11:34

U izjavi za Blic trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je izbegao pitanje vezano za moguću ostavku.

On je prvo istakao da ne treba dizati prašinu oko poraza od Himkija, jer je ruski tim imao „plus 20“ i protiv prvaka Evrope Reala iz Madrida.

– Odigrali smo dobro samo sedam, osam minuta, ostalo je sve bilo u senci ekipe Himkija, koja važi za jednu od najboljih u Evroligi. Pa oni su pobedili i Real, vodili protiv njih i 20 poena. Otišli smo u Moskvu motivisani, da odigramo što je moguće bolje, u momentu kada smo imali velikih problema. Štimac je imao jedan trening noć pred utakmicu, Miler dva, što se i videlo u nepoznavanju i napadačkog i odbrambenog sistema. Spremnost nije na maksimalnom nivou, zbog problema na treningu imamo o lošija izdanja, jer nismo u prilici da radimo ono što smo planirali od prvog dana. Potrebno je puno rada i treninga do najboljeg tima i igara – istakao je Radonjić za Blic.

Na pitanje da li namerava da napravi neke rezove ili promenu koncepta igre, crnogorski stručnjak je odgovorio:

– Pojačanja nisu bila dobra u Moskvi, kao i igrači koji su tu duže, mogu mnogo bolje. Nije lako ni igračima da funkcionišu na najbolji mogući način, jer su bile velike promene, ogromni problemi sa povredama bitnih igrača i dolazak novih, tako da nije jednostavno ni njima ni treneru da naprave ono što želimo.

Na pitanje da li će podneti ostavku Dejan Radonjić kratko odgovorio:

– Nisam razumeo pitanje – a onda je usledilo novo vezano za autoritet u svlačionici na šta je usledio identičan odgovor.

Na kraju za poraz u Moskvi su svi bili podjednako krivi:

– Moramo zajednički da donosimo odluke, radom da dođemo do rezultata, da budemo svesni da se u novembru ne osvajaju titule već na proleće. Siguran sam kad se vrate Dangubić i Mitrović da će stvari doći na svoje i da ćemo ispuniti ono što je zacrtano na zadovoljstvo svih nas i naših navijača – zaključio je Radonjić.

0
0

6 Komentara

  1. Kad za narodne pare imaš budžet, tim miliona, onda kao ministar nema nameru da bude tema rezultat.

    Milo gorac ko Mrka putar.

    Turci pojeli državu, zemlju, društvo, privredu, sport

    0
    0
    Odgovori
  2. Zgrozen sam, koliko je taj covek slab kao licnost. Svaki posten covek stavi prst na celo , pa kada ima problem, pa se upita gde je tu moja krivica ……
    A kod ovoga sto kaze nas narod “ nit’ brige – nit’ p….“, zato nam tako izgleda igra, zato tako izgledamo na terenu. Rece neko neki dan:“…. ostavite Radonjica , napravio je takvu odbranu da Budeveljnik nije dao poen 10 minuta,…“, daleko mu lepa kuca ta „odbrana“ nam se vraca pa mi ne mozemo da se upisemo po pola i vise u svakoj drugoj cetvrtini, ali on zna razklog : za to je kriv „jak protivnik“, „povrede“, „smrt Ranka Zeravice“ ( neka mu je pokoj dusi, sve najlepse o tom coveku mislim ) i takvi iznenadni razlozi, a gle cuda nigde da se pojavi ego DR ?!
    Idi DR i „ne okreci se sine“

    0
    0
    Odgovori
  3. SOCIJALA ZAMARA, ZIVOT PO KAZNI..DZEPOVI PRAZNI !!! Svaki poraz Coki odbije od plate..surovo !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko iskreno te zalim sto nemas svoj zivot i to malo bednog vremena provodis pisuci neke krajnje bedne komentare u kojima se vidi stepen inteligencije i tvog
      obrazovanja.Nadji sebi devojku ili neki posao pa neces mrzeti i sebe i druge.

      0
      0
      Odgovori
    • Gdk sijas kao Mulalicev oblićan uglancan uljem ili kremom za prangijanje i lagano ga primaš u rascetalu zadnjicu. Svidja mi se sto se nisi smrzao na -16 , vjerovatno sipas antifriz i uši

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter