15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VESTI IZ ZVEZDE: Dangubić se oporavlja po planu, a Luka zna šta će biti sa ‘Posebnim’ (FOTO)

Objavljeno: 31.10.15 u 19:57

Zvezda će uskoro imati jedan problem manje. Krilni košarkaš Nemanja Dangubić se oporavlja prema planu i uspešno sprovodi terapiju.

Dangubić, koji se povredio na treningu 5 oktobra, ima još tri nedelje oporavka, posle kojih će krajem novembra početi sa postepenim uvođenjem u treninge sa ostatkom ekipe.

Njemu je ovo druga sezona u crveno-belom dresu, a prethodno je igrao za Megu. Kapiten Luka Mitrović će duže biti na bolovanju, a osim što ima dosta poseta, slobodno vreme provodi i prateći sva sportska dešavanja.

Nije Luka propustio da prokomentarišete jedan današnji meč u Premijer ligi, a šta je to gledao i kakvo mišljenje o kome ima lako ćete zakljiučiti iz tvita.

0
0

15 Komentara

  1. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. …………. .!. XXAAXXAA .!. 5-6 puta u krug…. … i opet .!. XXAAXXAA .!. ……….

    0
    0
    Odgovori
  2. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. …………. .!. XXAAXXAA .!. 5-6 puta u krug…. … i opet .!. XXAAXXAA .!. ….

    0
    0
    Odgovori
  3. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. …………. .!. XXAAXXAA .!. 5-6 puta u krug…. … i opet .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. …………. .!. XXAAXXAA .!. 5-6 puta u krug….

    0
    0
    Odgovori
  5. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. ………..

    0
    0
    Odgovori
  6. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. ……..

    0
    0
    Odgovori
  7. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. …..

    0
    0
    Odgovori
  8. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!. ..

    0
    0
    Odgovori
  9. …ODLICNO vi funkcionisete, za razliku od ostatka ekipice, koja veoma TESKO PODNOSi-38..!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  10. … .!. XXAAXXAA .!. GROBARI u mutantu, odmaraju i zezaju se o trosku FIRME FABRIKANTA provizije i ugradnje s’ KiM si takav si… .!. XXAAXXAA .!. A novac dolazi, dolazi…

    0
    0
    Odgovori
    • Grobari uživaju u Zvezdi za 120 000 umesto u „svom“ patlidžanu za 200 000, dok otpad oteran iz Zvezde igra za 2 puta više novca nego sto je imao u Zvezdi ahahhaha sprdnja sa bednicima !!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter