13
Košarka

FOTO:STARSPORT

STRAH I TREPET: Navijači Partizana na visokom glasu čak i u drugoj francuskoj ligi

Objavljeno: 31.10.15 u 14:29

Navijači Partizana u Pioniru i Areni su godinama ‘vezivali noge’ i najvećim evropskim košarkašima, a poznati su čak i u nižim ligama na ‘Starom kontinentu’.

Navijači Partizana nadaleko su poznati širom sveta po svojoj prvrženosti klubu i podršci koju pružaju svojim ljubimcima gotovo na svakom meču. Trenutno je klub u lošoj situaciji, već par godina se ne igra Evroliga i zbog toga je i interesovanje pomalo opalo, međutim, dobar glas o ‘Grobarima’ je ostao.

U drugoj francuskoj ligi se govori o Partizanu i njegovim navijačima u najboljem mogućem svetlu. Tako je pred večerašnji derbi okršaj između Žof Omekorta i Sent Marija iz Meca užarena atmosfera i među igračima, a kao poređenje su igraču gostiju Eriku Dešanu poslužile upravo pristalice beogradskih crno-belih.

– Vrlo moguće je da će biti nekih incidenata, ali, ne gostujemo Partizanu iz Beograda! Tih 2.000 gledalaca, što će biti na tribinama u subotu veče,prenosi dosta energije na igrače, veoma glasno navijaju. Probaćemo da iskoristimo svoje iskustvo – rekao je Dešan koji je možda čak i simpatizer Partizana s obzirom na upućenost u privrženost Grobara svom klubu.

Ovaj derbi druge francuske lige igra se večeras od 20 časova.
0
0

13 Komentara

  1. 15.000 km od Srbije Englez iz topa pita po upoznavanju “ What is new in Serbia, Partizan Belgrade?!“ Ja u neverici nasmejan srce veliko.

    Ceo svet se divi i poštuje zato i gase društvo.

    Najjače je sresti pijane navijače New Castle u pabu sa dresom, kad im kažeš odakle si presedne im pivo.

    Ludilo je trajalo dugo dugo

    0
    0
    Odgovori
  2. Mora se odati postovanje komsijskim navijacima. Onakva atmosvera se ne vidja svugde. Od one pesme na pocektu sam se uvek jezio. Cak i sad kad se bore za predzadnje mesto imaju vise navijaca nego mi

    0
    0
    Odgovori
  3. Cigana je mnogo, uvek su bucni, ali na netu. U stvarnosti piju batine i beze, pa onda cute na tekmi, kada ih nije sto na jednoga… Ustvari, sve ove gancije sto se javljaju na ovakve vesti bije kompleks, jer znaju da su svetlosnim godinama od toga da budu LJUDI, a ne BROJEVI. POZZ

    0
    0
    Odgovori
    • Kako te nije sramota da to pises niza raso… Dobijate batine godinama pred svaki derbi i dobijacete ih uvek. Vase zastave i barjaci su kod nas!

      0
      0
      Odgovori
  4. Bolje PARTIZAN drugoligas, nego FMP prvoligas… A kako stoje stvari i FMP ce biti drugoligas… Instant klub kao i VK CZ

    0
    0
    Odgovori
  5. Kakve hvale drugoligaskih klubova,najezio sam se.he he he.DRUGOLIGASKA INSTITUCIJA-PROSTITUCIJA poznata kao kk partizan.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ma od sveta se ne moze pobeci, sve se zna. Samo se u ovoj drzavi urusava ono sto cela Jevropa ceni. A za FMP lepo pise kako se zove klub, koliko titula i ostalo. Posetite sajt evrolige. Sve je tu jasno i ovde sve moze ali ponavljam istina je napolju…

    0
    0
    Odgovori
  7. Требали би да погледају утакмице фк партизаи,и виде верност и бројност,јадно и бедно.На нивоу зоне.

    0
    0
    Odgovori
  8. Kk Partizan, Ikona i Svetinja Srpske i svetske kosarke sa legendarnim igracima, trenerima i odanim i najboljim navijacima na svetu GROBARIMA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter