1
Košarka

PREŠAO IGRICU: Vestbruk nanizao 48 i pogodio sumanutu trojku sa polovine terena za produžetak (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.15 u 10:21

Košarkaši Oklahome Siti Tander i Orlando Medžika priredili su pravu košarkašku poslasticu svim ljubiteljima magične igre pod obručima.

Dva kluba odigrali su meč koji je završen tek nakon dva produžetka, a na kraju su više sreće i znanja imali igrači Oklahome koji su slavili sa 139:136.

Neverovatni plejmejker Oklahome možda je već sada ogirao meč sezone pošto je susret završio sa čak 48 poena, 11 skokova i 8 asistencija.

Upravo ovaj momak pobrinuo se da čitav susret dobije konotaciju istinskog trilera, pošto je finiš regularnih 48 minuta okončao na neverovatan način.

Naime, Tanderi su na samo 4,4 sekunde pre kraja regularnog dela bili u kanalu pošto su gubili sa tri poena razlike, ali fenomenalno igrač Tandera je uzeo loptu u svoje ruke i nestvarnim šutema sa polovine terena meč je odveo u produžetak. Pogledajte kako je to izgledalo.

(izvor: youtube/G4NBAVideos)

Heroj Tandera, osim ove sulude trojke, odigrao je fantastično u šta se možete uveriti i kroz njegove hajlajt poteze…

(izvor: youtube/NBA)

Zanimljivo, Partizan je nedavno poražen od Krke u ABA ligi na sličan način, trojkom sa polovine terena Mirka Mulaića uz zvuk sirene.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter