0
Evropske lige

PAVEL NEDVED: Predsednik Juventusa je besan kao ris

Objavljeno: 31.10.15 u 10:59

Fudbaleri Juventusa ove sezone ne igraju ni izbliza kvalitetno kao što su to činili u prethodnoj.

Da je to tako svedoči i rezultat iz prethodnog, 10. kola Serije A kada su doživeli šokantan pora od Sasula, od 1:0.

Bivši miljenik navijača „Bjankonera“ i sadašnji sportski direktor kluba iz Torina kazao je da je predsednik Juventusa Andrea Anjeli besan kao ris nakon očajnog starta sezone.

– U sredu sam trebao da dođem na stadion zato što se igrala važna utakmica za nas. Ipak, nisam stigao – kazao je 43-godišnji Čeh za italijanski Sport.

– Predsednik Anjeli je bio u SAD i nije mogao da dođe na utakmicu. Ja sam bio na sastanku, držao sam telefon isključenim, ali su poruke posle toga krenule da dolaze jedna za drugom – kazao je Nedved.

– Pratio sam putem telefona meč preko interneta. Prvo sam pročitao da Sasulo vodi sa 1:0, posle da je Kijelini isključen. Bilo je poluvreme, a mi na rubu ponora – kazao je Nedved.

– Posle toga sam pričao sa Anjelijem do 1.00 ujutro, iako sam bio u Pragu a on u SAD. Bio je besan kao ris zbog toga što nam ide kako nam ide. Dugo ga nisam čuo takvog – poručio je Nedved.

– Ovo je za nas jedna ružna i teška situacija. Moramo nešto da uradimo da bismo počeli da pobeđujemo. Bili smo ubeđeni da smo se vratili u formu, a onda nas je Sasulo udario u lice – poručio je Čeh.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter