9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF PONOVO BRILJIRAO: Šef struke Crvene zvezde do suza nasmejao novinare

Objavljeno: 31.10.15 u 20:45

Crvena zvezda je sa 4:1 savladala OFK Beograd, a posle meča briljirao je strateg tima sa stadiona „Rajko Mitić“, Miodrag Grof Božobić.

Crnogorski stručnjak se prvo osvrnuo na prethodnu konferenciju za novinare na kojoj je istakao da u klubu nema ni kafa da se popije.

– Sad ima kafe. Doneo je Zvezdan Terzić kilo – nasmejao je prisutne Gorf i nastavio:

– Ne znam koliko je par a stiglo, ne vodim računa o tome, zanima me samo ekipa. To su tako velike cifre da me glava zaboli. Mislim da Zvezda treba da ima predsednika i upravu. Prošlo je tri meseca, sami recite da li treba neko da se zainteresuje.

Prvo pitanje novinara odnosilo se na „slatke muke“, to jest na sastav, jer pored startnih 11 pokazalo se da Miodrag Božović ozbiljno može da računa i na Bruna Matosa i Mihaila Ristića.

– Slatke muke? Neće ih biti. Muka nema. Sledeće nedelje se u tim vraćaju Katai i Pavićević. Muka će biti za ove što su večeras igrali, jer na sledećoj neće.

Trener Crvene zvezde se potom osvrnuo i na samu utakmicu.

– OFK se do crvenog kartona branio izvanredno, ali nam je njihov igrač pomogao, na našu sreću. Posle toga je bilo pitanje vremena kada ćemo i koliko golova postići. Raduje me što nastavljamo pobednički niz, nadam se da ćemo tako nastaviti do kraja.

Miodrag Božović je poslednjom izjavom zatekao novinare koji su ga pitali da li su Jović i Ristić budućnost Crvene zvezde…

– Za Jovića to ne mogu da kažem jer je možda prodat, Ristić jeste – zaključio je Božović.

Crvena zvezda je savladala OFK Beograd 4:1, a domaćinu je „pomogao“ bivši fudbaler Partizana Srđan Knežević. Delije su danas imale dve proslave.

0
0

9 Komentara

  1. ..Bacam pivo kada resim, na svoj zivot stavljam tacku, u tudjinu podjoh radit’, baustel u Bg, u zvezdi nadjoh posla, „zaradio“ BRDO para, sad se vracam kuci (C.G.)bogat, u selu me ceka stara…GASTARBAJTER..!!! … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Doneo je zvezdan terzic KILO..!!! .!. XXAAXXAA .!. Ajd’ GROFE NE BUDALI, STA JE KILO ZA TVORZICA, PA NIJE ON POCETNIK, MOJNE BRUKATI ABOLIRANOG..VIDIS VALJDA KAKO SU SE PUTNJICAVCI VECERAS DALI PO SNIFu, NAREDNIH DANA BEOGRAD JE NA..BELOM tj. VODI… .!. XXAAXXAA .!. I TONA AKO TREBA, SAMO „ON“ DA JE TUUUU..VECERAS VRECICE SUSTE, KINTE KAO NEKADA DA PLJUSTE !!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter