2
Košarka

FOTO: STARSPORT

TV PARTIZAN: Duško Vujošević ne da svoje ‘neverne bebe’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.15 u 12:44

Smenjeni predsednik JSD Partizan imao je zanimljivo izlaganje u izjavi za TV Partizan.

Nakon što je smenjen sa mesta trenera Košarkaškog kluba, Duško Vujošević više nije ni predsednik JSD Partizan. Juče je govorio o odlasku sa funkcije prvog čoveka Partizana, a onda se u izjavi za TV Partizan osvrnuo i na odlazak iz Košarkaškog kluba.

– Na skupštini je tadašnji predsednik (Predrag Danilović) kazao da mora da podnese ostavku jer su mu rekli da nijedan sponzor ne može da dođe u klub dok sam ja trener. Sada vidim da vršilac dužnosti predsednika (Miroslav Berić) kaže nije bilo nikakvih pritisaka. Meni tu nešta nije jasno – rekao je Vujošević za Partizan TV.

– Čovek ako radi određeni posao mora da prihvati odgovornost i da ne sme da dozvoli da se neke stvari, problemi dozvoljavaju nemo i u tišini, već da javnost bude upoznata. Radeći na takav način to me koštalo moje osnovne karijere, sportske, jer sam verovatno jedini trener koji nije smenjen iz nedostatka rezultata, nego iz nekih drugih motiva – istakao je Duško Vujošević.

On je odgovarajući na pitanje o promeni imena stadiona u svrhu dobijanja finansijskih sredstava, odgovorio u svom stilu:

– Ja samo predlažem da se onaj deo tamo, gde su ovi moji iz košarke zove ‘Neverne bebe’ – rekao je Vujošević uz širok osmeh.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

2 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Kralj bio, kralj ostao !!! DV COVEK I BORAC PROTIV AUTOKRATIJE I TOTALITARIZMA NA DELU U SRBIJI !!! ZIVEO PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jedan jedini! Dule Vujosevic kralj!
      Imali smo i Stanoja ali njemu nisu dozvolili da ostane i napravi slicne uspjehe kao Dule..ne daj boze da smo duzni koliko zvezda, do sad bi vec bankrotirali…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter