3
Košarka

ŠIROK IZBOR, MALE MOGUĆNOSTI: Ko će biti novi plej Partizana!? (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.15 u 18:23

Košarkaški klub Partizan i dalje je u potrazi za organizatorom igre, u opticaju je nekoliko imena, a poslednji na listi su Dejvid Stokton, sin legendarnog košarkaša Džona Stoktona i Skoti Vilbekin.

Naime, prema izvorima portala Sportando, Stokton i Vilbekin razmatraju ponude iz Evrope među kojima je i ponuda srpskog kluba. 

Ipak, prema ovom izvoru. Stokton je bliži selidbi u Nemačku, ali se još uvek ne zna koji klub je u pitanju. 

Vilbekin ima takođe unosnu ponudu turske Darušafake i bliži je odlasku u Istanbul.

Podsetimo, danas je u opticaju bilo još jedno ime – Džimer Fredet, jedan od najboljih šutera u istoriji NCAA lige, bivši 7. pik na draftu, ali on će najverovatnije karijeru nastaviti u Razvojnoj ligi. 

Pored Stoktona, Fredeta i Vilbekina, pominjali su se i Lorenco Braun i Brajs Koton, ali za sada nema dogovora sa Partizanom.

 

0
0

3 Komentara

  1. Iz ljubavi igraju jos samo klinci. Koji tek predju u prvi tim. I tl i oni sezonu dve i onda se samo korist gleda. Jednostavno takvo je vreme doslob

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne trosite novac uzalud. I sa ovom ekipom, plus Muric i Andric, cemo izboriti sredinu tabele. A final 4 je nemoguca misija i sa tim pojacanjima. Bolje vratite neke dugove i pristedite malo, pa da sl. sezone krenemo ponovo u pohod na vrh tabele.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter